Autorondreis - 8 a 15 dagen door Argyll en de Western Highlands

Loch Lomond in Schotland Loch Katrine in de Trossachs, Schotland Pass of Glencoe in de Highlands van Schotland De berg Ben Nevis in Schotland Stoomtrein in Glenfinnan, Schotland Oban in Schotland Tobermory in Schotland Kilchurn Castle in Schotland Tarbert aan Loch Fyne in Argyll and Bute Kyles of Bute in West Schotland Royal Mile in Edinburgh, Schotland Kaart van autorondreis door Argyl en de Western Highlands in Schotland

Een rondreis naar West Schotland

Deze autorondreis gaat naar het westen van Schotland, eerst naar de Western Highlands waar u een prachtig Schots berglandschap zult vinden en daarna naar de heuvelachtige kustregionen van Argyll & Bute. Het ligt voor de hand met de veerboot naar Noordoost Engeland te gaan omdat daar de dichtstbijzijnde haven(s) te vinden is. Eenmaal in Schotland kunt u in één keer doorrijden naar de Hooglanden maar misschien is een tussenstop ook een idee. Wat te denken van de prachtige hoofdstad Edinburgh? Tijdens de vakantie kunt u zowel het fraaie Loch Lomond & the Trossachs National Park, Glencoe als de mooie kustgebieden van Argyll bezichtigen. De eilanden Mull en Bute zouden ook nog opgenomen kunnen worden in het reisschema. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Argyll en de Western Highlands in Schotland

Hoe gaat het in zijn werk?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Schotland