Autorondreis - 10 a 14 dagen door Argyll en de Western Highlands

Rondreis door Glencoe in Schotland Rondreis langs Loch Katrine in de Trossachs, Schotland Rondreis langs Loch Lomond in Schotland Rondreis door Bute in Schotland Rondreis langs Tarbert in Schotland Rondreis langs Tobermory in Schotland Rondreis langs Kilchurn Castle in Schotland Rondreis langs Inveraray Castle in Schotland Rondreis langs Edinburgh in Schotland Rondreis langs Glasgow in Schotland Kaart van autorondreis door Argyl en de Western Highlands in Schotland Rondreis door de Highlands van Schotland

Een rondreis naar West Schotland

Deze autorondreis gaat naar het westen van Schotland, eerst naar de Western Highlands waar u een prachtig Schots berglandschap zult vinden en daarna naar de heuvelachtige kustregionen van Argyll & Bute. Het ligt voor de hand met de veerboot naar Noordoost Engeland te gaan omdat daar de dichtstbijzijnde haven(s) te vinden is. Eenmaal in Schotland kunt u in één keer doorrijden naar de Hooglanden maar misschien is een tussenstop ook een idee. Wat te denken van de prachtige hoofdstad Edinburgh? Tijdens de vakantie kunt u zowel het fraaie Loch Lomond & the Trossachs National Park, Glencoe als de mooie kustgebieden van Argyll bezichtigen. De eilanden Mull en Bute zouden ook nog opgenomen kunnen worden in het reisschema. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Argyll en de Western Highlands in Schotland * In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Optie 1: geef de planning uit handen. Voor deze route - of een variatie daarop - kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.

Optie 2: doe het zelf. Mocht u deze pagina bekijken om inspiratie op te doen en bent u van plan zelf de rondreis vorm te geven, dan kunt u ook gebruik maken van de service eigen online pagina. Dan boekt u zelf de accommodaties via deze website en vraagt u nadien een eigen pagina aan. Hier kunt u zoeken naar accommodaties in Argyll & Bute, hier in de Western Highlands en hier in Edinburgh en omgeving. Logisch is om de nachtboot te nemen naar één van de havens aan de Engelse noordoostkust. Maar nogmaals: wilt u uitgebreide hulp? Vraag dan een vakantieplan op maat aan.


Cottage in Engeland Inn

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Schotland