Autorondreis - 14 a 21 dagen door Lake District en North Yorkshire

Derwentwater bij Keswick in het Lake District, Cumbria Dove Cottage in Grasmere, Lake District Great Langdale bij Keswick in het Lake District, Cumbria Ullswater in het Lake District, Cumbria North York Moors National Park in Engeland Staithes in North Yorkshire De treden naar de abdij van Whitby in North Yorkshire De stad York in Engeland Bolton Abbey in North Yorkshire Swaledale in North Yorkshire Hadrian's Wall in Northumberland, Noord Engeland Kaart van autorondreis door het Lake District en North Yorkshire

Een autorondreis door Noord Engeland

Dit is een autorondreis langs een aantal prachtige gebieden in het noorden van Engeland dat een stuk heuvelachtiger is dan bijvoorbeeld het zuiden. In het graafschap North Yorkshire alleen al zult u twee grote nationale parken kunnen bezoeken. Dat zijn de Yorkshire Dales en de North York Moors dat ook nog eens een zeer fraaie kustlijn en enkele pittoreske kustdorpjes heeft. Tussendoor kunt u echter ook nog naar York, zonder twijfel één van de mooiste historische steden van het land. Het Lake District is een nationaal park en sinds kort zelfs werelderfgoed. Het heeft bergen, heuvels, kleinere dorpen, tal van wandelmogelijkheden en schitterende meren. Hadrian's Wall kan ook in het programma worden opgenomen. Er zijn verschillende overtochten mogelijk om in Engeland te komen: ze verschillen in lengte en prijs. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Yorkshire en het Lake District in Engeland

Hoe gaat het in zijn werk?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U ziet ook een voorbeeld staan van een plan op maat zodat u weet hoe dat er zo ongeveer uit ziet. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland Cottage in Engeland

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Noord Engeland