Autorondreis - 14 a 21 dagen door Lake District en North Yorkshire

Rondreis langs Derwentwater in het Lake District, Cumbria Rondreis langs Keswick in het Lake District, Cumbria Rondreis door de North York Moors in Engeland Rondreis langs Robin Hood's Bay in Engeland Rondreis langs Swaledale in North Yorkshire Rondreis langs Staithes in North Yorkshire Rondreis langs York in North Yorkshire Rondreis langs de North Yorkshire Railway in Engeland Rondreis langs Bolton Abbey in Noord Engeland Rondreis langs Hadrian's Wall in Noord Engeland Kaart van autorondreis door het Lake District en North Yorkshire Rondreis door Noord Engeland

Een autorondreis door Noord Engeland

Dit is een autorondreis langs een aantal prachtige gebieden in het noorden van Engeland dat een stuk heuvelachtiger is dan bijvoorbeeld het zuiden. In het graafschap North Yorkshire alleen al zult u twee grote nationale parken kunnen bezoeken. Dat zijn de Yorkshire Dales en de North York Moors dat ook nog eens een zeer fraaie kustlijn en enkele pittoreske kustdorpjes heeft. Tussendoor kunt u echter ook nog naar York, zonder twijfel één van de mooiste historische steden van het land. Het Lake District is een nationaal park en sinds kort zelfs werelderfgoed. Het heeft bergen, heuvels, kleinere dorpen, tal van wandelmogelijkheden en schitterende meren. Hadrian's Wall kan ook in het programma worden opgenomen. Er zijn verschillende overtochten mogelijk om in Engeland te komen: ze verschillen in lengte en prijs. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Hieronder ziet u hoe het schema er uit zou kunnen zien.

Mogelijke route

kaart van rondreis door Yorkshire en het Lake District in Engeland

U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

U leest hieronder wat een vakantieplan inhoudt en hoe u er één kunt aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een online reisplan dat u thuis op uw gemak bestemming voor bestemming kunt boeken en dat ook tijdens de rondreis te bekijken is, bijvoorbeeld op uw tablet of uiteraard smartphone. Aangezien u een rondreis krijgt die op uw maat gesneden is, zou u deze reis ook kunnen combineren met een andere variant. Het kan allemaal.


Cottage in Engeland vlak

Bekijk meer varianten:

→ Autorondreizen door Noord Engeland