Vind een mooi verbijf in Noord-Ierland

Overnachten aan de kust van County Antrim in Noord-Ierland

Hotels en vakantiehuizen in County Antrim

Dit graafschap van het Verenigd Koninkrijk bestrijkt een deel van het noorden van Noord-Ierland. Boek bijvoorbeeld een hotel langs één van de prachtige kustgebieden zoals Causeway Coast of betrek een vakantiehuis verder landinwaarts in de Antrim Glens. Ga bijvoorbeeld naar het kuststadje Ballycastle in het verre noorden of het pittoreske dorpje Glenarm, eveneens aan de kust van het graafschap.
Over het boeken en genius korting

U boekt hier uw accommodatie(s) bij booking.com maar via Groot-Brittannië Liefhebbers. U heeft daardoor veel keus en het is tegelijk een eenvoudige manier om uw waardering uit te drukken voor deze reclamevrije website. Door te boeken beloont u namelijk (zonder extra kosten) automatisch de inzet die al jarenlang, dagelijks in deze website gestopt wordt. Ik hoop dat u er veel plezier aan beleeft. In het geval u boekt: heel hartelijk dank! U kunt tevens gebruik maken van 'genius' korting als die van toepassing is. Dat is het loyaliteitsprogramma van booking.com. Als je regelmatig boekt dan komt er voor een behoorlijk aantal accommodaties (meestal hotels) 10% korting beschikbaar. Dat geldt niet voor alle accommodaties. Als dat het geval is dan ziet u dat vanzelf bij de resultaten op de pagina. Die korting is namelijk automatisch gekoppeld aan uw account.


Handig ter ondersteuning: de kaart van County Antrim -en Down

legenda van kaart

Hotels en vakantiehuizen in County Down

County Down bestrijkt het zuidelijke deel van de onderstaande interactieve kaart. Boek bijvoorbeeld een hotel in Belfast om de hoofdstad van het land te verkennen of zoek de relatieve rust door een herberg of vakantiehuis uit te zoeken bij de Mourne Mountains dichtbij de Ierse grens. Zoek de zee op in Bangor of verblijf in de buurt van het grote Strangford Lough.
Bekijk informatie, hotels en vakantiehuizen in:

Belfast Glenarm Ballycastle

Terug naar:

→ County Down & Antrim