Vakantie in Zuidoost Engeland - Kent, Sussex & Hampshire

Golvende heuvels in Hampshire, Zuidoost Engeland

Op vakantie in landelijk Kent, Sussex en Hampshire

Zuidoost Engeland is de regio waar menig Engelandganger het eerst voet op Britse bodem zet omdat hier veel veerboten van het (Noord Franse) vasteland arriveren. U zou er ook zeker vakantie kunnen vieren omdat hier van alles te zien is de vorm van fraaie landelijke natuur, prachtige kastelen, statige landgoederen en tuinen, grote badplaatsen en enkele zeer mooie kustgebieden. Denk qua landelijke pracht aan gebieden als de Kent Downs en het golvende South Downs National Park in Sussex en Hampshire. Bezoek bijvoorbeeld ook schilderachtige stadjes zoals Canterbury, Rye en Winchester. Daarnaast is het gebied ook bekend van de grote badplaatsen waarvan Hastings, Eastbourne en Brighton het bekendst zijn. Bijzonder fraai zijn ook de witte krijtrotsen van Beachy Head en de Seven Sisters, het kustgebied van het South Downs National Park. In Kent treft u historische bezienswaardigheden als Chartwell, Leeds Castle en Hever Castle. Bezoek de grote landelijke natuurgebieden Kent Downs en de High Weald. In Sussex & Hampshire kunt u oa. Bodiam Castle, Arundel Castle en het Jane Austen's House bezichtigen. Hieronder kunt u ook op zoek naar een hotel, b&b, herberg of vakantiehuis in Zuidoost Engeland. Of bekijk eerst de uitgelichte vakantiebestemmingen en zoek daar een accommodatie.


Dorp in Zuidoost Engeland
Hotel in EngelandKasteel in Cornwall
Kasteel in KentOp rondreis door Zuidoost Engeland

Hieronder ziet u twee rondreizen door Kent, Sussex en andere delen van Zuidoost Engeland staan, zowel met de auto als met de trein. Bezoek enkele historische stadjes, verschillende badplaatsen en havensteden en ook een prachtig kustgebied. De mogelijkheden zijn bij een autorondreis uiteraard uitgebreider maar ook voor de treinreiziger zijn er de nodige mooie plaatsen om te bezoeken. Kijk links voor een reis met de auto en rechts voor met de trein.


Reis plannen naar Zuidoost Engeland

Bekijk hieronder informatie over hoe u per auto, veerboot, trein of vliegtuig naar Kent, Sussex en Hampshire kunt reizen of hoe u de planning van uw vakantie kunt laten verzorgen, inclusief te boeken accommodaties.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland

Bekijk enkele leuke plaatsen

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers