Goudhurst en Scotney Castle in Kent - Engeland

Goudhurst in Kent De natuur van de High Weald in Kent Oast House of Hop Hiln in Engeland Scotney Castle in Kent hotels boeken via GBLGreat Dixter House in Kent Sissinghurst Castle Garden in Kent Bateman's in de High Weald Royal Tunbridge Wells in Kent Stoomtrein van de Spa Valley Railway in Kent, Engeland Bodiam Castle in de High Weald Pashley Manor in de High Weald Rye in East Sussex

Informatie over deze bestemmingVijver in Goudhurst, Kent

Goudhurst is een dorp in het binnenland van Kent, zuidoost Engeland. Het heeft iets meer dan 3 duizend inwoners en ligt in een bijzonder fraai landelijk gebied. Dit is de High Weald, één van Europa's best bewaarde en oudste cultuurlandschappen met bossen, akkerland, heggen, lagere heuvels en wijngaarden. Het gebied stond en staat ook bekend om haar hopplantages, uiteraard bedoeld voor de productie van bier. Hop is namelijk één van de basisingrediënten. Zeer karakteristiek op dat vlak voor deze regio is de aanwezigheid van de nodige hop kilns, oftewel oast houses, gebouwen met torenvormige daken waar de hop gedroogd werd/wordt. Op één van de foto's ziet u ze ook voorbij komen. Goudhurst is een prachtig dorp dat opgetrokken is uit rode baksteen en ook enkele houten vakwerkhuizen, en is deels gebouwd op een heuvel. Het heeft winkeltjes, de nodige plekken om te eten en te overnachten en bevindt zich in een omgeving met een hele keur aan bezienswaardigheden. Denk aan historische gebouwen als Scotney Castle, Bodiam Castle, Leeds Castle, en tuinen als en de Sissinghurst Castle Gardens. Maar er is nog veel meer. Vlakbij vindt u bijvoorbeeld ook de Bedgebury Pinetum and Forest waar één van 's werelds beste collecties van coniferen te zien is.

Ook moet vermeld worden dat u in de omgeving een paar wijngaarden kunt bezichtigen en uiteraard wijn kunt proeven. Dat kan bijvoorbeeld bij Chapel Down vlakbij Tenterden en bij de Biddenden Vineyards. Mooie dorpen en stadjes in de omgeving zijn er ook waaronder Lamberhurst, Tenterden, Cranbrook, het grotere en stijlvolle Royal Tunbridge Wells en het bijzonder pittoreske Rye meer richting kust. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Goudhurst.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers