Wilt u een vakantieplan op maat?

Vakantieplan Engeland 1 Vakantieplan Engeland 5 Vakantieplan Engeland 2 Vakantieplan Engeland 3 Vakantieplan Engeland 10 Vakantieplan Engeland 11 Vakantieplan Engeland 15 Vakantieplan Engeland 15 Vakantieplan Engeland 12 Vakantieplan Engeland 6 Vakantieplan Engeland 14 Vakantieplan Engeland 7

Wie ben ik en wat kan ik voor u doen?

Persoonlijke hulp Groot-Brittannië Liefhebbers
Groot-Brittannië Liefhebbers is geen reisorganisatie dus u boekt nooit direct bij mij. Ik ben Michel Spreeuwers en mijn website biedt u informatie en inspiratie en verwijst u altijd door als u een boeking wilt maken. Vanzelfsprekend ga ik zelf regelmatig naar Groot-Brittannië maar ook door het maken en voortdurend uitbouwen van deze website de afgelopen 9 jaren heb ik inmiddels een uitgebreide kennis van het land opgedaan: waar de bezienswaardigheden te vinden zijn en wat voor soort landschappen en plaatsen u in elke regio kunt vinden. U kunt een plan aanvragen als u met de auto op pad gaat wilt maar ook als u met het openbaar vervoer wenst te reizen. Ik heb al meer dan 5 jaar ervaring met deze service dus ik weet zeker dat ik ook voor u een hele mooie reis kan samenstellen. Ik hoor graag van u. Voor dit concept maakt het overigens niet uit of u in Nederland of België woont.


Wanneer kunt u het plan verwachten?

Ik ga altijd snel aan de slag dus als u zou willen dan kan ik het plan al binnen 24 uur gereed hebben. Wanneer u het wil ontvangen is uiteraard geheel aan u. Zorg er in ieder geval voor dat uw vakantiedata al vast staan en dat u snel kunt gaan boeken als het naar wens is. Ik kan accommodaties namelijk niet vasthouden dus is het wel zo praktisch de tijd tussen het maken en het bekijken (+ boeken) van het plan zo kort mogelijk te houden.


Over hotels, herbergen, b&b's en vakantiehuizen

Ik werk samen met booking.com en dat is ook waar ik de hotels, b&b's, herbergen en vakantiehuizen voor u uitzoek. Dat is de aanbieder met het grootste aanbod aan acccomodaties ter wereld en dat geeft mij alle gelegenheid om de perfecte locatie(s) voor u uit te zoeken. Ik streef er naar om accommodaties uit te zoeken die gratis kunnen worden geannulleerd tot een aantal dagen vóór verblijf. Dat lukt bijna altijd, bij het boeken van vakantiehuizen is dat echter niet altijd mogelijk. Doordat u boekt via de links op de pagina/website ontvang ik commissie en dat is de reden waarom ik deze service gratis kan aanbieden. Wanneer u via Groot-Brittannië Liefhebbers op de website van booking.com komt dan zult u trouwens een logo van mijn website (GB liefhebbers) bovenaan de pagina zien. Dan weet u dat u via mij boekt. Dat ziet er zo uit:Houdt u er wel rekening mee dat u bij het online boeken van een hotel in de meeste gevallen wel een creditcard nodig heeft. Echter: er zijn steeds meer accommodaties waarbij dat niet meer nodig is waardoor u bij booking.com ook met uw bankrekening (IDEAL) kunt betalen. Als u alleen via IDEAL wilt betalen, laat dat aub van te voren weten. Dan betaalt u echter wel tijdens het boeken. Als u boekt met creditcard kunt u het hele (of in ieder geval een groot deel van het) bedrag tijdens het verblijf voldoen. Vakantiehuizen moeten overigens wel vaak van te voren worden betaald. Overigens, u hoeft niet persé een creditcard te hebben: een debitcard (ook wel prepaid card genoemd) is ook goed, bijvoorbeeld een Mastercard Prepaid Card.


Lees deze pagina goed door. 1. Staan uw vakantiedata al vast? 2. Kunt en wilt u al snel boeken?

In dat geval zal ik graag een mooi plan opstellen. Ik hoor graag van u,


Michel | Groot-Brittannië Liefhebbers

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of contact via facebook

Dient u te betalen voor het plan?

Nee, u hoeft niet te betalen voor het vakantieplan dat ik u voorschotel. Ik verdien mijn inkomen op basis van commissie. Dat betekent dat ik verdien op boekingen van hotelovernachtingen, vakantiehuizen, vluchten, overtochten, etc. U betaalt dus niets voor mijn inzet en ook wordt de prijs er niet hoger van. Pas wanneer u overgaat tot het boeken via de links op mijn website beloont u mij automatisch. Dat is namelijk het hele idee waarop deze service gebaseerd is.


Wat zijn de kosten voor de accommodaties

Kosten die u tijdens het verblijf per nacht kwijt bent zijn voor 2 personen vanaf 100/120 euro per nacht, inclusief ontbijt. Als u meer comfort of luxe wenst kan het uiteraard duurder. Er zijn ook plaatsen en gebieden waar de accommodaties vaak een stuk duurder zijn zoals Londen, Oxford, Edinburgh in augustus, bepaalde delen van Schotland in de zomer, pittoreske locaties in Engeland en accommodaties aan zee. Het hangt er ook een beetje vanaf wat er beschikbaar is en welke periode u op vakantie wilt. Prijsniveau kan dus fluctueren maar met goed speurwerk kan ik altijd wel in of in ieder geval dichtbij het budget blijven.

Vakantiehuizen en appartementen komen in allerlei prijsklassen. Wilt u met het gezin op pad? Ga dan voor 3 personen uit van prijzen richting 150 euro. Voor 4 personen 170-200 euro en 5 personen 200+ euro. Dat kan op basis van familiekamers in hotels of b&b's of vakantiehuizen/appartementen. Ook dit is weer een richtlijn en kan per bestemming fluctueren. Ook hier kunt u hier weer kiezen voor meer comfort of luxe. Ik kan namelijk accommodaties kiezen uit allerlei prijsklassen. Als u bijvoorbeeld langs prachtige 5 sterrenhotels of grote stijlvolle vakantiehuizen wilt rondreizen dan is dat dus ook geen probleem.


Wat zijn de kosten voor de reis naar Engeland

Overtochten naar Zuid Engeland kunnen voor 2 personen + auto al vanaf 150 euro. De langere overtochten naar het oosten en noordoosten van het land zijn een stuk duurder omdat die ook een stuk langer zijn. De boten naar Newcastle en Hull varen bijvoorbeeld per definitie ('s avonds en) 's nachts. In het hoogseizoen zijn de prijzen ronduit hoog te noemen. Als je laat in het seizoen nog op reis wilt door Schotland dan is de optie vliegen + autohuur financieel misschien aantrekkelijker. Retourvluchten per persoon kunnen al voor grofweg 150 euro. Afhankelijk van de luchthaven soms goedkoper maar ook duurder. Een retourticket voor de trein van Brussel naar Londen kost vanaf 120 euro maar als u uit Nederland moet komen waarschijnlijk ergens rond de 150 a 170 euro (retour). Maar dat hangt ook weer af van het tijdstip en van met moment van boeken. Soms kan een bepaalde dienst juist heel veel duurder zijn. Ook hier geldt: vroeg boeken loont.

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat mij gewoon weten waar in Groot-Brittannië u zo ongeveer op vakantie wilt gaan. Als u helemaal geen idee heeft kunt u ook gerust contact op nemen. Ook in dat geval maak ik graag een plan voor u. Ik zal een geschikte bestemming inclusief accommodatie uitzoeken - of als u graag een rondreis wilt maken - meerdere bestemmingen. Al mijn bevindingen zet ik in een vakantieplan en plaats ik op een speciale pagina op de website die u ten alle tijden kunt inzien, dus ook tijdens de vakantie. Als u tijdens de vakantie ook veelvuldig wilt wandelen dan kan ik bestemmingen inplannen die als uitvalsbasis kunnen dienen om mooie routes te lopen, ook als u een rondreis met de trein wenst te maken. Ook daarvoor ken ik geschikte locaties. U kunt dan per trein, vliegtuig en/of veerboot de reis naar Engeland maken. Ik zal u meedelen wat de beste optie is. Als u bijvoorbeeld ook nog eens andere activiteiten wilt ontplooien zoals golven of paardrijden, laat het weten. Ook dat kan ik vorm geven in een plan op maat.

U kunt ook gerust contact opnemen als u met het gezin op vakantie gaat en wilt verblijven in vakantiehuizen, appartementen en/of familiekamers in hotels of b&b's. De grootte van het reisgezelschap vormt voor mij geen belemmering. Behalve enorm grote groepen dan. Misschien wilt u wel uw hond meenemen op vakantie naar Engeland. De meeste accommodaties staan geen huisdieren toe dus kan de zoektocht soms best lastig zijn. Ook in dat geval kan ik een plan voor u maken.

Wat zou ik van u willen weten?

-Uiteraard welk deel van Groot-Brittannië u wilt bezoeken
-Het aantal nachten en de precieze data / periode
-De maximale prijs per nacht (per kamer), als u een idee heeft
-Of wilt u misschien meer betalen voor een hele mooie accommodatie op een extra mooie locatie?
-In wat voor soort accommodatie u wilt overnachten (hotel, herberg, b&b en/of vakantiehuis)
-Wat u graag zoal zou willen zien. Denk aan pittoreske dorpjes, kastelen, tuinen, historische steden, etc...

Wat krijgt u van mij?

-Een vakantieplan dat online in te zien is, ook tijdens de vakantie in het geval u geboekt heeft volgens plan
-Daarin informatie over uw reis naar Groot-Brittannië - auto, veerboot, vliegtuig, trein, etc..
-Per bestemming een geschikte accommodatie in uw prijsklasse - beschikbaar en dus direct te boeken
-Per bestemming meer informatie en handige links over de omgeving
-Een snelle reactie - en allemaal dus zonder extra kosten


Staan uw vakantiedata al vast en bent u van plan om zeer binnenkort te boeken?

In dat geval zal ik graag een mooi plan opstellen. Ik hoor graag van u,


Michel | Groot-Brittannië Liefhebbers

info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of contact via facebook

Voorbeeld

Als u mijn hulp inroept dan krijgt u van mij een pagina op deze website waarop uw vakantieplan is uiteengezet. Per bestemming kunt u het hotel, b&b, herberg of vakantiehuis boeken, evenals bijvoorbeeld de relevante overtochten in het geval u de veerboot neemt. Na het boeken blijft die pagina online tijdens uw vakantie waardoor u die informatie gewoon kunt blijven raadplegen. Hieronder ziet u hoe dat er zo ongeveer uitziet.

The White Hart - Great Yeldham (Essex)Data: XXX

The White Hart is een prima beoordeeld hotel in het dorpje Great Yeldham in Essex, vlakbij de grens met Suffolk. Het dorpje Great Yeldham bevindt zich in een streek met veel bezienswaardigheden. In de omgeving zijn verschillende landgoederen te bezichtigen. Dat zijn Ickworth, Melford Hall en Kentwell Hall. Het mooiste plaatsje in de buurt is Lavenham, een pittoresk middeleeuws stadje (omvang van een dorp) waar je oude houten vakwerkhuizen kunt zien waarvan een deel scheef staat...

Bekijk hier het volledige voorbeeld van dit vakantieplan

Een rondreis met de trein

Groot-Brittannië heeft een omvangrijk spoorwegnetwerk en dat zorgt dat een rondreis per trein ook heel mooi kan zijn. Uiteraard kunt u van historische stad naar historische stad reizen maar ook badplaatsen, kleine pittoreske stadjes en natuurgebieden waar u mooi kunt wandelen kunnen worden ingepast. De mogelijkheden zijn natuurlijk minder als wanneer u met de auto gaat maar met de juiste planning is altijd een gevarieerde treinrondreis te maken. Ik kan die voor u samenstellen. Hieronder ziet u een voorbeeld van een rondreis. Daarbij wordt begonnen met een treinrit van Nederland naar Londen maar u zou ook met een vlucht kunnen beginnen, bijvoorbeeld als u Londen juist niet wilt bezoeken.

Hope Anchor - Rye (East Sussex)Data: data XXX

The Hope Anchor is een prima beoordeeld hotel in Rye, één van de meest pittoreske kleine stadjes in zuidoost Engeland. Rye heeft zeer pittoreske straatjes met oude vakwerkhuizen en een paar historische attracties zoals Lamb House en het Rye Castle Museum. Het ligt op 5 kilometer van de zee, een uurtje lopen. Het stadje is net onderdeel van de High Weald Area of Outstanding Natural Beauty, een fraai heel licht heuvelachtig landelijk gebied met ook kastelen, landhuizen en tuinen...

Bekijk hier het volledige voorbeeld van dit vakantieplan

Rondreizen -en wandelen

Uiteraard zijn er verschillende wandelvakanties via reisbureaus te boeken. Maar niet iedereen wil elke dag van de vakantie alleen maar wandelen. Misschien wilt u wel graag een rondreis maken, de nodige mooie routes wandelen maar tussendoor bijvoorbeeld ook mooie oude steden, kastelen en tuinen bezichtigen. Dan kan ik u zeker helpen want ik weet welke gebieden zeer geschikt zijn. Als u met de auto gaat zijn er wat dat wat betreft veel mogelijkheden maar ook als u met de trein (en mogelijk af en toe een stukje met de bus) wilt reizen zijn er wat dat betreft ook genoeg mogelijkheden.

Terug naar:

→ Over Groot-Brittannië Liefhebbers

© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers