Autorondreis - 7 a 14 dagen door Kent, Sussex en Hampshire

Rondreis langs de Seven Sisters in de South Downs Het waterlandschap van Chichester Harbour in Sussex en Hampshire, Engeland Rondreis langs Canterbury in Kent Rondreis langs Rye in East Sussex Rondreis langs Eastbourne in East Sussex Rondreis door de South Downs in Sussex Rondreis langs Herstmonceux Castle in Sussex Sissinghurst Castle Garden in Kent Rondreis langs Winchester in Hampshire Piccadilly Circus in Londen, Engeland Kaart van autorondreis door Kent en Sussex

Een rondreis door Zuidoost Engeland

Deze autorondreis brengt u naar de graafschappen Kent, East Sussex, West Sussex en Hampshire in het zuidoosten van Engeland. Aangezien de haven van Dover in het zuidoosten ligt is de reistijd naar uw eerste bestemming sowieso beperkt. In deze regio zijn fraaie landelijke natuurgebieden als de High Weald en het South Downs National Park, mooie historische stadjes -en dorpen, en een hele keur aan kastelen, landgoeren en tuinen om bezichtigen. Ook een verblijf in een echte Engelse badplaats behoort tot de mogelijkheden. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over Zuidoost Engeland. Naast de genoemde graafschappen kan bijvoorbeeld ook Surrey worden ingepast, een (deels) heuvelachtig en bosrijk graafschap met ook leuke dorpjes en landgoederen om te bezichtigen. Of misschien wilt u ook wel een dagje naar Londen? Dat kan want er zijn verschillende stadjes in dit deel van het land waar je in of binnen het uur naar de hoofdstad kunt reizen. Als u op een half uur met de trein wilt zitten dan kan dat maar dan zit u al in een buitenwijk van Londen. Dat kan eventueel ook.

Het gebied

kaart van rondreis door Kent en Sussex in Zuidoost Engeland In 7 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers