Drymen, Balmaha en Loch Lomond - Schotland

Loch Lomond in Schotland Conic Hill bij Balmaha en Loch Lomond, Schotland hotels boeken via GBLRowardennan bij Loch Lomond in Schotland Ben Lomond in Schotland Loch Ard in de Trossachs, Schotland Loch Katrine in de Trossachs, Schotland Luss langs Loch Lomond in Schotland Loup of Fintry in Schotland Glasgow in Schotland

Informatie over deze bestemmingBalmaha aan Loch Lomond, Schotland

Drymen is een klein dorp in het zuidoostelijke deel van het grote Loch Lomond & the Trossachs National Park. Het telt een inwoner of 800. Het nationale park is over het algemeen bergachtig maar het gebied rondom het dorp is een heel stuk vlakker. Balmaha is een nog kleiner dorpje (een populatie van onder de 100) maar ligt 6 kilometer verderop en aan de oostoever van Loch Lomond. Hier vindt u het bezoekerscentrum van het nationale park en hier kunt u ook meegaan op boottochten over het meer of bijvoorbeeld naar het mooie Inchcailloch island. U zult hier vooral vakantie willen vieren vanwege de natuur en de wandelmogelijkheden. Op één van de foto's ziet u ook de Loup of Fintry. Deze watervallen liggen een eindje buiten het nationale park. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Drymen en omgeving.


Wandelen in Drymen

Het Loch Lomond & the Trossachs National Park biedt uiteraard prima mogelijkheden om te wandelen. Zo liggen beide plaatsen langs de West Highland Way, Schotland's beroemdste meerdaagse wandelroute en is Drymen ook nog eens het begin of eindpunt van de Rob Roy Way. Dat is ook een meerdaagse route maar dan door het oostelijke deel van het nationale park en langs Loch Tay. Die route eindigt in Pitlochry. Daarnaast zijn er ook enkele mooie relatief korte wandelingen te maken, bijvoorbeeld naar Conic Hill en op Inchcailloch island, te bereiken via Balmaha.

➦ Meer info: Rob Roy Way | West Highland Way | Routes rond Balmaha, Drymen en Luss


Op een speciale locatie overnachten aan Loch Lomond?

U kunt via de knop op deze pagina zelf zoeken naar een geschikte locatie om te overnachten. Via bovenstaande knop kunt u zoeken naar een plek in Drymen en Balmaha. Zoekt u echter juist naar die luxe, dat prachtige vier of vijfsterrenhotel bij of vlakbij het water? Kijkt u in dat geval verder op de volgende pagina waar vier van dergelijke hotels speciaal worden uitgelicht waarvan drie aan Loch Lomond:

4 en 5 vijfsterrenhotels aan Loch Lomond
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers