Overnachten in de Western Highlands

Hotel in de Western Highlands hotels boeken via GBL Luss in Schotland Callander in Schotland Glencoe in de Highlands van Schotland Fort William in Schotland

Hotels en vakantiehuizen in de Western Highlands

Dit bergachtige gebied in Schotland behoort tot de Grampian Mountains en hier vindt u onder andere de natuur van het Loch Lomond & the Trossachs National Park waar u mooi bij 's lands grootste meer kunt overnachten. Bijvoorbeeld in de plaatsen Luss, Balmaha en Ardlui. U vindt er ook de bossen van het Argyll Forest Park. Ook het oostelijke deel van het nationale park, genaamd de Trossachs, is de moeite waard. Hier bevinden zich kleinere meren, bossen en uiteraard bergen. Callander is een populaire verblijfslocatie. U kunt ook een hotel of vakantiehuis in Glen Coe boeken. Dit is de naam van een vallei en dorp ten noorden van het park. Hier ligt ook Loch Leven en het is tevens vlakbij het stadje Fort William, het eindpunt van de West Highland Way U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in de Western Highlands
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Vier -en vijfsterrenhotels aan Loch Lomond

Langs de oevers van Loch Lomond - één van de grootste meren van Schotland - kunt u overnachten in luxe als u wilt. Hieronder worden enkele locaties uitgelicht. Eén daarvan ligt overigens iets oostelijker en wel aan de oever van Loch Ard in de Trossachs. Uiteraard kunt u in de omtrek ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's. Denk dan bijvoorbeeld aan de dorpen Drymen nabij het grote meer of Callander in de Trossachs.


Luxe hotel aan Loch Lomond Schotland
vlak

Terug naar:

→ Western Highlands
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers