Vind uw vakantiebestemming in het Lake District

B&B in de bergen van het Lake District hotels boeken via GBL hotel boeken in het Lake District via een  interactieve kaart Keswick in het Lake District Het dorp Ambleside in het Lake District, Cumbria Hawkshead in Cumbria, Engeland Glenridding aan Ullswater in Engeland

Hotels en vakantiehuizen in het Lake District

Dit nationale park in noordwest Engeland is zonder twijfel één van de mooiste gebieden van het land. Het ligt in zijn geheel in het graafschap Cumbria en is zeer geliefd bij wandelaars. Het is bergachtig, deels heuvelachtig en heeft een aantal prachtige kleinere valleien zoals Buttermere, Wasdale, Ennerdale, Eskdale, Borrowdale en Langdale. Dit is ook het gebied met de hoogste bergen van Engeland waaronder Helvellyn en Scafell Pike. U kunt dus zeker een vakantiehuis of hotel in de natuur van het Lake District National Park boeken of de dorpen opzoeken die er ook zijn. Bekend zijn Keswick aan Derwent Water en de plaatsen rond het eveneens grote Lake Windermere zoals Ambleside en Bowness-on-Windermere. Grasmere is bekend vanwege haar connectie met William Wordsworth.
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Lake District: zoek per plaats

Rondom het Lake District: zoek per plaats


Terug naar:

→ Lake District
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers