Treinrondreizen in Groot-Brittannië

Op treinrondreis door Engeland Op treinrondreis door Yorkshire Op treinrondreis door het Verenigd Koninkrijk Op treinrondreis door Wales Op treinrondreis door Groot-Brittannië Op treinrondreis langs historische steden in Engeland Op treinrondreis langs Britse steden Op treinrondreis langs Engelse dorpen Op treinrondreis langs Britse badplaatsen Op treinrondreis langs Britse locaties om te wandelen

Maak een treinrondreis door Engeland, Wales en/of Schotland

Niet iedereen kan of wil met de auto naar Groot-Brittannië maar laat dat u niet afschrikken om toch rond te reizen in dit prachtige land. Hieronder ziet u verschillende treinrondreizen die u in zijn geheel kunt maken of slechts een deel ervan. Ik maak plannen op maat dus alles is mogelijk. Ook een combinatie van twee varianten is mogelijk. De reizen naar het zuidoosten, oosten en westen van Engeland zijn vooral geschikt voor mensen die historische steden en stadjes willen bezoeken al kunt u daar ook van mooie landschappen genieten en wandelen. Ik kan zeker een rondreis samenstellen met bestemmingen waar u mooie routes kunt lopen en van de natuur en mooie plaatsjes kunt genieten.

De treinreis naar het zuidwesten is met name voor de liefhebbers van zee, mooie kustlandschappen, leuke kustplaatsen en voor mensen die graag mooie kustpaden willen bewandelen. In het noorden van Engeland en in Schotland kunt u de heuvels, bergen en meren opzoeken al zijn ook daar ruimschoots mogelijkheden om historische stadscentra te bekijken. De meest indrukwekkende spoorlijnen, dus die met de fraaiste uitzichten, bevinden zich met name in Noord Engeland en Schotland. De reis naar Noordwest Engeland en Wales is een mooie combinatie van historische steden, een badplaats en bergachtige natuur. Waar de nadruk op komt te liggen tijdens die reis is geheel aan u. Wilt u trouwens met de trein (of vliegtuig) naar Engeland en vooral ook Londen bezoeken, kijk dan ook even bij deze vakantie in Londen. Een reis naar de hoofdstad van Engeland is ook zeker de combineren met andere bestemmingen in het land.


Bekijk de 8 rondreizenAutorondreizen door Groot-Brittannië

Misschien wilt u liever met de auto op reis. Ook daar zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor. Hieronder kunt u per gebied een aantal autorondreizen bekijken.

Autorondreizen in Zuid Engeland

Autorondreizen in Midden Engeland

Autorondreizen in Noord Engeland

Autorondreizen in Wales

Autorondreizen in Schotland

© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers