Hotels en appartementen in Edinburgh en Lothian

Hotel in de stad Edinburgh hotels boeken via GBL Calton Hill in Edinburgh North Berwick in Schotland

Vind een mooi verblijf in Edinburgh en the Lothians

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is befaamd om zijn historische schoonheid en dat is ook beloond met de status van werelderfgoed. Er is een schitterend middeleeuws centrum en ook stijlvolle gebouwen uit latere tijdperken. U kunt er ook vele musea en historische bouwwerken bezichtigen waaronder het bekende kasteel. The Lothians is een benaming voor de raadsgebieden rondom de stad waaronder East Lothian waar stadjes liggen als Dunbar en North Berwick. U kunt ook een hotel boeken op het platteland van deze regio, bijvoorbeeld rondom het Pentland Hills Regional Park net ten zuiden van Edinburgh. Een bekende historische trekpleister in West Lothian is overigens het Linlithgow Palace.
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Edinburgh: bekijk informatie, hotels (en appartementen) in:

Vier -en vijfsterrenhotels in de hoofdstad van Schotland

In de Schotse hoofdstad Edinburgh kunt u vanzelfsprekend overnachten in luxe als u wilt. Het is een zeer populair oord om te wonen en te bezoeken en dat laatste heeft alles te maken met de setting die u hier aantreft: de combinatie van stijlvolle 18e en 19e eeuwse architectuur gecombineerd met het laat middeleeuwse stadshart. Uiteraard kunt u in de stad ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's. Wilt u dat beetje extra? Kijk dan eens op onderstaande pagina:


Luxe hotel in de stad Edinburgh, Schotland
vlak

Terug naar:

→ Edinburgh & Lothian
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers