Vind uw vakantiebestemming in Lincolnshire en East Yorkshire

Het stadje Stamford in Lincolnshire, Engeland hotels boeken via GBL Kathedraalstad Lincoln in Lincolnshire, Engeland Hull in East Yorkshire, Engeland

Hotels en vakantiehuizen in Lincolnshire

Dit grote graafschap in oost Engeland is niet zeer toeristisch en is over het algemeen vlak qua landschap. Het heeft een lange kustlijn met enkele badplaatsen waaronder Skegness. U kunt echter ook een hotel boeken op en rond het mooie natuurlijke platteland van de Lincolnshire Wolds, een zeer licht heuvelachtig landelijk gebied. De bekendste plaats is de historische stad Lincoln met zijn hoge kathedraal en zijn kasteel. Een andere grote trekpleister is Burghley House in het zuiden van het graafschap, aan de rand van het stadje Stamford. Hier in de buurt kunt u ook het voormalige huis (Woolsthorpe Manor) van de wereldberoemde natuurkundige Newton bezoeken. Het huis 'waar de appel van de boom' viel en waardoor hij over de zwaartekracht ging nadenken.
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Hotels en vakantiehuizen in East Yorkshire

In dit graafschap ligt de havenstad Hull, voor een aantal van u misschien bekend vanwege het feit dat de veerboten vanuit Rotterdam en Zeebrugge (België) hier arriveren. De stad heeft een maritiem verleden, de nodige musea en bijvoorbeeld ook een diepzee aquarium die u kunt bezoeken. Aan de kust van East Yorkshire, ten noorden van de stad liggen ook de badplaatsen Bridlington en Filey. U kunt uiteraard ook een hotel of vakantiehuis op het platteland boeken, bijvoorbeeld in de licht glooiende Yorkshire Wolds in het binnenland. Dit gebied ligt niet ver ten zuiden van het North York Moors National Park. Het graafschap heeft ook een aantal historische landgoederen die u kunt bezichtigen en ook kunt u bijvoorbeeld de Beverley Minster bekijken.


Zoek per plaats


Terug naar:

→ Lincolnshire & East Yorkshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers