Kathedraalstad Lincoln in Engeland

Kathedraalstad Lincoln in Lincolnshire, Engeland Lincoln Cathedral in Lincolnshire, Engeland Lincoln Castle in Lincolnshire, Engeland Straat in Lincoln, Engeland Huizen in Lincoln, Engeland hotel boeken via GBL Lincolnshire Wolds in Engeland Gainsborough Old Hall in Lincolnshire, Engeland Belton House in Lincolnshire Belvoir Castle in Leicestershire, Engeland Rondreis door Peak District en West Yorkshire in Engeland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenDe stad Lincoln in Engeland

Lincoln is een mooie historische stad in Lincolnshire, een graafschap in het oostelijke deel van Engeland. U vindt er mooie historische gebouwen waarvan de prachtige middeleeuwse kathedraal het meest in het oog springt en de stad als het ware domineert. In haar schaduw staat het bischoppelijke paleis, het adminstratieve centrum van wat ooit 's lands grootste bisdom was. Dan is er ook nog het kasteel waar u langs de kasteelmuren kunt lopen, de oude gevagenis kunt bekijken en waar ook het beroemde document Magna Carta te zien is. Dat is een beroemd handvest over vrijheden en rechtspraak dat al in 1215 is opgesteld en waarvan nog maar vier exemplaren bewaard zijn gebleven. Eén ligt dus hier, de andere drie in Londen (2) en Salisbury. Daarnaast kunt u in de stad ook het Museum of Lincolnshire Life waar u kunt leren oer het alledaagse leven door de tijden heen. Als u van kunst en archeologie houdt, ga dan naar het museum genaamd The Collection.

In de regio zijn nog meer locaties die u misschien zou willen bezoeken, bijvoorbeeld Doddington Hall & Gardens, Gainsborough Old Hall en Tattershall Castle. Wilt u meer de landelijke sfeer proeven en misschien wandelen, denk dan aan de Licolnshire Wolds. Dat is een Area of Outstanding Natural Beauty, een glooiend landschap met daarin en daaromheen slechts kleine dorpen en stadjes. Daarachter ligt de zee. Kijkt u op de pagna voor hotels, b&b's en vakantiehuizen in Lincoln.

Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Lincoln

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Lincoln te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Er zijn verschillende opties. Zo kunt u vanaf Duinkerke of Calais naar het zuidoosten varen, via Hoek van Holland naar Harwich in het oosten of van Rotterdam en Zeebrugge naar Hull verder naar het noordoosten. De langste overtocht is naar Hull maar de autorit naar Lincoln is dan wel weer het kortst, namelijk minimaal 1,5 uur. U kunt vanuit de stad ook met de trein naar een hoop andere plaatsen zoals bijvoorbeeld Sheffield, Doncaster, Nottingham, Grimsby en Peterborough.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Alles over Lincolnshire en East Yorkshire
→ Hotels en vakantiehuizen in Lincolnshire en East Yorkshire
© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers