Vakantiebestemmingen in County Durham

De stad Durham in County Durham hotels boeken via GBL Het marktstadje Barnard Castle in County Durham Blanchland in Northumberland

Hotels en vakantiehuizen in County Durham

Dit graafschap in noordoost Engeland draagt dezelfde naam als de historische stad. De stad Durham is het bezoeken waard omdat u hier een kathedraal en een kasteel kunt bezoeken die beiden tot het werelderfgoed behoren. De grootste stad is echter Darlington. Andere grote plaatsen zijn Stockton-on-Tees en Hartlepool aan zee. U kunt echter ook een vakantiehuis of hotel in de natuur van County Durham boeken. Die natuur vindt u vooral in de North Pennines, een ruige, sterk heuvelachtige en dunbevolkte streek met ook enkele mooie watervallen waaronder de High Force Waterfall, niet ver van Middleton-in-Teesdale. Ook de kust van het graafschap is prachtig. Vroeger een dumpplek van steenkoolslakken, nu een natuurgebied met wandelpaden.
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Zoek per plaats


Terug naar:

→ County Durham
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers