King's Lynn in Norfolk - Oost Engeland

King's lynn in Norfolk, Engeland hotel boeken via GBL Sandringham Estate in Norfolk, Engeland Lavendelvelden in Norfolk, Engeland The Wash in Norfolk, Engeland Norfolk Coast Path in Engeland Oxburgh Hall in Norfolk, Engeland Holkham Hall in Norfolk, Engeland Lincolnshire Fens in Engeland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenStraat in Kings Lynn, Norfolk

King's Lynn is een kleinere stad in het noorden van het graafschap Norfolk. Het heeft meer dan 40 duizend inwoners en ligt in het oosten van Engeland. U zit hier in het vlakste stukje Engeland, vlakbij de grens met het graafschap Lincolnshire. Deze plaats bevindt zich aan de rivier de Great Ouse en ook behoorlijk dicht bij zee. Daar ligt namelijk het enorme estuarium genaamd the Wash, een zeer groot waddengebied waar vele nodige vogels leven en daardoor ook een natuurgebied is. Rondom de enorm brede riviermonding bevinden zich ook meerdere natuurreservaten van de RSPB. De vogelaar kan hier in de regio dus zijn of haar hart ophalen. Het net genoemde kustgebied is tevens ongeveer het westelijk uiteinde van de beschermde Norfolk Coast, ook een mooi natuurgebied met wandelpaden langs de kust. Die kustlijn kent vlakke delen maar er zijn langs bepaalde secties ook kliffen. Dat gebied begint net ten noorden van King's Lynn.

In het stadje kunt u tevens de King's Lynn Minster (kerk) en het Lynn Museum bezoeken dat verteld over de geschiedenis van de regio West Norfolk. U vindt er ook twee theaters die gevestigd zijn in mooie historische gebouwen, namelijk de St George's Guildhall en de Corn Exchange. Wat verder weg maar nog steeds in de buurt van deze plaats zijn ook de nodige mooie historische locaties te bezoeken zoals Castle Rising, Peckover House, Oxburgh Hall en het Sandringham Estate. Dat is een prachtig buitenverblijf van de koninklijke familie. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in King's Lynn.

Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar King's Lynn

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar King's Lynn te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen van Hoek van Holland naar Harwich te nemen. De autorit naar Kings's Lynn duurt daarna nog minimaal 3,5 uur. Maar u kunt ook een veerdienst pakken in Duinkerke of Calais. Zeker als u uit België komt is dat misschien een aantrekkelijke optie, ook omdat de overtocht stukken korter is. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden. Er is een treinstation aanwezig vanwaar u bijvoorbeeld direct naar Ely en Cambridge kunt reizen. U kunt aan de Norfolk Coast tevens gebruik maken van de Coasthopper, een bus die frequent rijdt.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Vakantie vieren in East Anglia
→ Steden, badplaatsen en dorpen in East AngliaOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in East Anglia

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers