Badplaats Great Yarmouth in Norfolk - Engeland

Great Yarmouth in Norfolk, Engeland hotel boeken via GBL Great Yarmouth in Norfolk, Engeland Broads National Park in Norfolk, Engeland Somerleyton Hall in Suffolk, Engeland Mooie straat in de stad Norwich in Norfolk, Engeland Norwich Cathedral in Norfolk, Engeland Wymondham Abbey in Norfolk, Engeland Stoomtrein van de Mid-Norfolk Railway in Engeland Southwold in Suffolk, Engeland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenBroads National Park vlakbij Great Yarmouth in Engeland

Great Yarmouth is een stadje en badplaats in oost Engeland. Het ligt in het graafschap Norfolk en grenst tevens aan het waterrijke Broads National Park waar u ook prima kunt wandelen. In Great Yarmouth zelf zijn ook enkele locaties te bezoeken in de vorm van musea en andere bezienswaardigheden. Zo kunt u hier naar het Time and Tide Museum, het Nelson Museum, The Tolhouse, het Elizabethan House Museum, de Great Yarmouth Row Houses en het Sea Life Centre. Daarnaast heeft Great Yarmouth ook een strand, een pier en een attractiepark zoals die in wel meer authentiek Engelse badplaatsen te zien zijn.

In de weide omtrek zijn meer locaties die u kunt bezichtigen. Uiteraard kunt het nationale park verkennen. Dat is een gebied met honderden kilometers aan waterwegen en rietlandchappen. U ziet er de verschillende meren, de zogenaamde 'broads' maar die zijn niet natuurlijk tot stand gekomen. Inmiddels is het een beschermd gebied met verschillende natuurreservaten maar ze zijn vroeger door de mens afgegraven. Hier werd namelijk veen afgegraven om turf te kunnen stoken. Voorbeelden van historische bezienswaardigheden in de regio zijn het statige Somerleyton Hall en de oude stad Norwich met zijn fraaie kathedraal. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Great Yarmouth.


Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Great Yarmouth

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Great Yarmouth te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen van Hoek van Holland naar Harwich te nemen. De autorit naar Great Yarmouth duurt daarna nog minimaal 2 uur. Maar u kunt ook een veerdienst pakken in Duinkerke of Calais. Zeker als u uit België komt is dat misschien een aantrekkelijke optie, ook omdat de overtocht stukken korter is. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden. De badplaats heeft ook een treinstation vanwaar u bijvoorbeeld naar de kathedraalstad Norwich kunt reizen.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Alles over East Anglia
→ Hotels en vakantiehuizen in Norfolk en Suffolk
© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers