Aldeburgh aan de Suffolk Coast - Oost Engeland

Het badplaatsje Aldeburgh in Suffolk, Engeland Het kuststadje Aldeburgh in Suffolk, Engeland Het museum Moot Hall in Aldeburgh, Engeland hotel boeken via GBL Suffolk Coast and Heaths in Engeland Orford in Suffolk Framlingham Castle in Suffolk, Engeland Minsmere nature reserve in Suffolk, Engeland Southwold in Suffolk, Engeland Het fraaie dorpje Kersey in Suffolk, Engeland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenSuffolk Coast in Aldeburgh, Engeland

Aldeburgh is een klein kuststadje in Suffolk. Het is geen badplaats maar heeft wel een kiezelstrand en een aantal mooie gekleurde huizen die in deze regio wel meer te zien zijn. U vindt er ook het Aldeburgh Museum en de natuur van de Suffolk Coast & Heaths waar dit stadje middenin ligt. Dat bestaat uit een kustgebied en heidevelden waar u uiteraard ook kunt u uiteraard wandelen. In de buurt liggen bijvoorbeeld de natuurreservaten Orford Ness en Dunwich Heath. Historische bezienswaardigheden redelijk dichtbij zijn onder andere Framlingham Castle, Leiston Abbey en de Saksische begraafplaats Sutton Hoo. Het mooie kustdorpje Thorpeness ligt ook in de buurt. Dat heeft enkele fraaie en ook aparte gebouwen waaronder een windmolen. Het zeer mooie badplaatsje Southwold ligt een eind verder noordwaarts, ook in de natuur van de Suffolk Coast. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en vakantiehuizen in Aldeburgh.


Wandelen rond Aldeburgh

Zoals u net al hebt kunnen lezen kunt u in de buurt ook van de natuur genieten in enkele natuurreservaten. Zo kunt u bij Orford Ness, Dunwich Heath en Minsmere routes wandelen. Maar dat geldt voor meerdere gebieden in de Suffolk Coast & Heaths. De heidevelden in dit gebied bloeien overigens in de late zomer, meestal vanaf midden augustus.

Meer info: Orford Ness | Dunwich Heath


Bekijk de interactieve kaarten:Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Aldeburgh

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Aldeburgh te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen van Hoek van Holland naar Harwich te nemen. De autorit naar Aldeburgh duurt daarna nog minimaal 1 uur 15 minuten. Maar u kunt ook een veerdienst pakken in Duinkerke of Calais. Zeker als u uit België komt is dat misschien een aantrekkelijke optie, ook omdat de overtocht stukken korter is. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Alles over East Anglia
→ Hotels en vakantiehuizen in Norfolk en Suffolk
© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers