Aldeburgh aan de Suffolk Coast - Oost Engeland

Het badplaatsje Aldeburgh in Suffolk, Engeland Het kuststadje Aldeburgh in Suffolk, Engeland Het museum Moot Hall in Aldeburgh, Engeland hotels boeken via GBLSuffolk Coast and Heaths in Engeland Orford in Suffolk Framlingham Castle in Suffolk, Engeland Minsmere nature reserve in Suffolk, Engeland Southwold in Suffolk, Engeland Het fraaie dorpje Kersey in Suffolk, Engeland

Informatie over deze bestemmingSuffolk Coast in Aldeburgh, Engeland

Aldeburgh is een klein kuststadje in Suffolk. Het is geen badplaats maar heeft wel een kiezelstrand en een aantal mooie gekleurde huizen die in deze regio wel meer te zien zijn. U vindt er ook het Aldeburgh Museum en de natuur van de Suffolk Coast & Heaths waar dit stadje middenin ligt. Dat bestaat uit een kustgebied en heidevelden waar u uiteraard ook kunt u uiteraard wandelen. In de buurt liggen bijvoorbeeld de natuurreservaten Orford Ness en Dunwich Heath. Historische bezienswaardigheden redelijk dichtbij zijn onder andere Framlingham Castle, Leiston Abbey en de Saksische begraafplaats Sutton Hoo. Het mooie kustdorpje Thorpeness ligt ook in de buurt. Dat heeft enkele fraaie en ook aparte gebouwen waaronder een windmolen. Het zeer mooie badplaatsje Southwold ligt een eind verder noordwaarts, ook in de natuur van de Suffolk Coast. In deze kustregio zijn overigens ook de nodige natuurreservaten van de vogelbescherming om te bezoeken. Denk aan die van North Warren, Minsmere en Havergate Island. Bekijk toch vooral bovenstaande link. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en vakantiehuizen in Aldeburgh.


Wandelen rond Aldeburgh

Zoals u net al hebt kunnen lezen kunt u in de buurt ook van de natuur genieten in enkele natuurreservaten. Zo kunt u bij Orford Ness, Dunwich Heath en Minsmere routes wandelen. Maar dat geldt voor meerdere gebieden in de Suffolk Coast & Heaths. De heidevelden in dit gebied bloeien overigens in de late zomer, meestal vanaf midden augustus.

➦ Meer info: Orford Ness | Dunwich Heath✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers