Dedham en Flatford - Essex en Suffolk

Flatford in Engeland, het dorpje van John Constable Dedham Vale in Essex en Suffolk Het dorp Flatford in Suffolk, Engeland Flatford Mill in Suffolk, Engeland Willy Lott's House in Flatford, Suffolk Bridge Cottage in Flatford, Suffolk Valley Farm in Flatford, Suffolk hotels boeken via GBLColchester Castle in Essex Lavenham in Suffolk, Engeland Melford Hall in Suffolk Kentwell Hall in Suffolk Sudbury in Suffolk

Informatie over deze bestemmingHet dorp Dedham in Essex, Engeland

Dedham is een mooi dorpje aan de rivier de Stour in het graafschap Essex, oost Engeland. Het heeft ongeveer 2 duizend inwonders en heeft zelf ook een kunstmuseum, namelijk het Munnings Art Museum dat net zuiden van het dorp in het Castle House gevestigd zit. Deze plaats ligt in een beroemd en geliefd stukje platteland, in de volksmond wel (vertaald) het 'Land van Constable' genoemd. John Constable was namelijk een beroemde 18e eeuwse schilder die hier vandaan kwam en beroemde werken heeft geschilderd zoals bijvoorbeeld Flatford Mill en The Haywain (De Hooiwagen). Deze locaties kunt u nog steeds bekijken. Flatford is namelijk de naam van een gehucht in Suffolk op een paar kilometer van Dedham dat beheerd wordt door de National Trust. Hier ziet u verschillende oude historische gebouwen waaronder dus de net genoemde locatie, maar ook Willy Lotts House, Bridge Cottage, Valley Farm en de Granary, allemaal rond de rivier de Stour.

Dit 'Constable Country' maakt overigens onderdeel uit van een soort van natuurgebied genaamd de Dedham Vale & Stour Valley, een vallei met de status van Area of Outstanding Natural Beauty. Dus behalve mooie dorpjes en historische gebouwen vindt u hier ook een mooi stuk geconserveerd platteland. De dorpjes liggen overigens redelijk dicht bij de twee steden Colchester en Ipswich waar nog het één en ander te zien is. Ook zit u hier in de buurt van het fraaie middeleeuwse stadje Lavenham waar vlakbij nog enkele mooie historische landhuizen te bezichtigen zijn zoals Melford Hall en Kentwell Hall. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Dedham.

➦ Meer info: Wandeling door de Stour Valley en Dedham


Op een speciale locatie overnachten in Suffolk?

U kunt via de knop op deze pagina zelf zoeken naar een geschikte locatie om te overnachten. In het dorp kunt u enkele mooie hotels vinden. Zoekt u echter juist naar die luxe, dat prachtige viersterrenhotel in deze streek? Kijkt u in dat geval verder op de volgende pagina waar vijf van dergelijke hotels worden uitgelicht die gesitueerd zijn in het gebied dat vereeuwigd is in de schilderijen van de wereldberoemde schilders John Constable en Thomas Gainsborough. Eén van die hotels staat hier in de Dedham Vale:

5 viersterrenhotels in landelijk Suffolk
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de regio

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers