Overnachten in Zuidoost Schotland

Hotel in de Scottisch Borders hotels boeken via GBL Kelso in de Scottish Borders Het stadje in de Scottish Borders, Schotland Peebles in de Scottish Borders

Hotels en vakantiehuizen in de Scottish Borders

Dit is een mooi, historisch en heuvelachtig gebied in zuidoost Schotland. U kunt er bijvoorbeeld een hotel boeken in één van de kleine stadjes zoals Galashiels, de locatie waar Sir Walter Scott's Abbotsford staat of het kleinere Melrose waar u de oude abdijruïne kunt bezichtigen en waar vlakbij ook de overblijfselen van Dryburgh Abbey te zien zijn. Andere voorbeelden zijn Peebles, Kelso en Hawick. Er zijn ook mooie gebieden waar u kunt gaan wandelen in de heuvels, namelijk Eildon and Leaderfoot rond Melrose en Upper Tweeddale vlakbij het stadje Peebles. In dit gebied kunt u ook enkele landgoederen en kastelen bezoeken en de hoofdstad Edinburgh bevindt zich ook redelijk in de buurt. Er is overigens een nieuwe spoorlijn tussen Edinburgh en Galashiels, in gebruik sinds september 2015. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in de Scottish Borders
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Terug naar:

→ Scottish Borders
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers