Bezoek de antiekzaak van Salvage Hunters' Drew Pritchard

Het stadje Conwy in Noord Wales Conwy Bay in Noord Wales Llandudno in Noord Wales Llandudno in Noord Wales Bergen in Noord Wales

Op vakantie naar het land van Drew Pritchard

In Groot-Brittannië en ook bij ons op Discovery Channel wordt de tv serie Salvage Hunters uitgezonden. Dat draait om de antiekhandelaar Drew Pritchard die samen met zijn helper/chauffeur Tee het land afreist op zoek naar antiek of spullen die nog helemaal niet zo oud zijn. Vaak gaan ze naar landhuizen, scholen, andere oude gebouwen of andere antiekdealers om objecten te kopen. Meestal (denk aan meubilair) worden ze opgeknapt door specialisten die voor het bedrijf werken en voor een flink hogere prijs doorverkocht worden.

De meeste afleveringen spelen zich logischerwijs af in Wales, Engeland en Schotland maar ze zijn ook al naar het Europese continent geweest, inclusief Nederland. Als u een vaste kijker bent dan weet u inmiddels dat de zaak vroeger in Conwy zat en dat ze nu zijn verhuisd naar de redelijk nabij gelegen badplaats Llandudno. Dit is de noordkust van Wales, vlakbij het bergachtige Snowdonia National Park. Ze hebben tegenwoordig ook een winkel en die bevindt zich wél in Conwy, in de high street waar de meeste andere winkels te vinden zijn. Daar kunt u zelf leuke oude spullen kopen. De winkel is elke dag geopend:

Showroom van Drew Pritchard

In één van beide plaatsen verblijven?

Terug naar:

→ Vakantietips voor Groot-BrittanniëOok interessant:

→ Penelope Keith's Verborgen Dorpen

→ Droomhuis op het Platteland (Escape to the Country)

→ Rail Away (trein) afleveringen over Groot-Brittannië

© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers