Vind uw vakantiebestemming in Greater Manchester

Manchester, Engeland Salford Quays in Manchester, Engeland hotels boeken via GBL

Hotels en appartementen in Manchester

Greater Manchester is een graafschap dat niet alleen bestaat uit de grote stad zelf maar ook uit enkele andere steden, platteland en zelfs een klein gedeelte van het Peak District National Park waar u kunt wandelen. Voorbeelden van de andere steden zijn Stockport, Bolton en Wigan. De grote trekpleister en epicentrum is uiteraard Manchester, één van de grootste steden in noord Engeland. U kunt natuurlijk in het centrum verblijven waar u de nodige musea kunt bezoeken maar u kunt ook een hotel boeken buiten het centrum, bijvoorbeeld aan of bij de Salford Quays, een mooi gedeelte in het zuidwesten van de stad. Dat is waar de nieuwe BBC studio's en de Lowry te vinden zijn en dat ook vlakbij Old Trafford ligt, het voetbalstadion van Manchester United.
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Vijfsterrenhotels in de voormalige industriestad

Als u graag wilt genieten van luxe tijdens uw verblijf in één van de grootste steden van Noord Engeland dan kan dat. Op de volgende pagina worden verschillende mooie adressen uitgelicht. De vroegere industriesstad is nu één van de beste plaatsen in het land om te leven en combineert historische (19e eeuws) met moderne architectuur. Natuurlijk zijn er in Manchester ook minder dure hotels om te boeken.


Luxe hotel in de stad Manchester, Engeland
vlak
Terug naar:

→ Greater Manchester
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers