Vind uw vakantiebestemming in het Peak District

Hotel in de heuvels van het Peak District hotels boeken via GBL Edale in Derbyshire Castleton in Derbyshire Bakewell in Derbyshire Matlock Bath in Derbyshire

Hotels en vakantiehuizen in het Peak District

Het Peak District is een veel bezocht heuvelachtig nationaal park in Engeland. De populariteit heeft uiteraard te maken met de natuurlijke schoonheid en de prima mogelijkheden om te wandelen maar ook door de ligging ten opzichte van een aantal grote steden rondom het park. In het zuiden vindt u het vriendelijker landschap van de White Peak en in het noorden de ruigere Dark Peak. U kunt een hotel of vakantiehuis boeken in één van de dorpjes in het nationale park, bijvoorbeeld in Bakewell vlakbij het befaamde Chatsworth House maar ook in één van de mooie stadjes zoals het stijlvolle en grotere Buxton en ook Matlock Bath dat pal aan de rand van het Peak District ligt. In de zuidelijke helft kunt u overigens de nodige grotten bezichtigen. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in het Peak District
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland GBTerug naar:

→ Peak District
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers