Overnachten in The Cotswolds

Hotel op het platteland van de Cotswolds hotels boeken via GBLDorpje in de Cotswolds, Engeland Heuvels in de Cotswolds, Engeland Stadje in de Cotswolds, Engeland

Vind een mooi verblijf in de Cotswolds

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de landelijke pracht van The Cotswolds. Het is de naam van een zogenaamde Area of Outstanding Natural Beauty waarvan het licht heuvelachtige landschap heel mooi is maar dat vooral faam heeft verkregen door haar mooie dorpen en stadjes. Van noord tot zuiden zijn prachtige plaatsen in te overnachten. Ga naar een bekend dorp als Broadway, Bourton-on-the-Water en Painswick of één van de kleine stadjes (zo groot als een dorp) als Chipping Campden, Stow-on-the=-Wold en Tetbury. Als u van reuring maar oók het landelijke gebied wilt verkennen dan boekt u een hotel of appartement in één van de zeer nabij gelegen steden Bath, Cheltenham, Gloucester of Oxford.

✔ Boek hier uw overnachtingen

Hieronder kunt u op zoek naar veschillende soorten accommodaties om in te overnachten. Wilt u trouwens in het hotel op de foto bovenaan overnachten? Klik dan op die afbeelding. Dat staat in het noordelijke deel van de Cotswolds, net buiten één van de mooiste dorpen aldaar. Tip: op een computer kunt u onderstaande interactieve kaart bestuderen om te zien waar de bezienswaardigheden zijn gesitueerd tov de accommodatie die u op het oog heeft.
legenda van kaart

Nog specifieker

Via bovenstaande buttons kunt u overnachtingen boeken in het gebied. U kunt ook zoeken naar een overnachtingsplek in specifieke plaatsen. Hieronder ziet u een lijst met uitgelichte plaatsen in de Cotswolds. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Dorp in de Cotswolds, Engeland
Cottage in Engeland

Vier -en vijfsterrenhotels in landelijke of stedelijke omgeving

De Cotswolds is één van de meest populaire landelijke gebieden in Engeland om te wonen en te bezoeken. Dat resulteert in hoge huizenprijzen maar ook in de aanwezigheid van de nodige mooie hotels. Hieronder ziet 5 uitgelichte accommodaties in het fraaie noordelijke deel van het gebied maar als u stedelijk wilt overnachten dan zijn er in de directe omtrek ook uitstekende mogelijkheden want ook het historische Bath als de beroemde universiteitsstad Oxford bieden op dat vlak mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat er ook minder dure hotels, herbergen en b&b's te vinden zijn.


Luxe hotel in de Cotswold, Egneland
Luxe hotel in de stad Bath, EngelandLuxe hotel in de stad Oxford, Engeland
vlak

Boek overnachtingen via GB Liefhebbers

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers