Hotels, b&b's en vakantiehuizen in de Cotswolds

Hotel op het platteland van de Cotswolds hotels boeken via GBL Overnachten in Bourton-on-the-Water, Cotswolds Chipping Campden in de Cotswolds City of Bath, Engeland Overnachten in de stad Oxford in Engeland

Vind een mooi verblijf in de Cotswolds

Boek een hotel, b&b of authentieke herberg in de Cotswolds als u op het zo geliefde Engelse platteland wilt verblijven. Het gebied is overigens zelden echt vlak en meer overwegend heuvelachtig. Het heeft een grote hoeveelheid schilderachtige dorpjes en stadjes binnen haar grenzen liggen. Er zijn dus tal van locaties die als uitvalsbasis kunnen dienen om deze streken te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan Broadway en Chipping Campden in het noorden en Castle Combe en Lacock in het zuiden. Al ligt dat laatste dorpje net buiten de Cotswolds. Of ga wat centraler zitten en neem bijvoorbeeld een vakantiehuis in omgeving Cirencester of Bourton-on-the-Water. Dit gebied bestrijkt verschillende graafschappen en wordt ook nog eens omgeven door verschillende niet al te grote historische steden waaronder twee van 's lands mooiste. Dat zijn Bath en Oxford. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Steden, stadjes en dorpen in de Cotswolds
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Vier -en vijfsterrenhotels in landelijke of stedelijke omgeving

De Cotswolds is één van de meest populaire landelijke gebieden in Engeland om te wonen en te bezoeken. Dat resulteert in hoge huizenprijzen maar ook in de aanwezigheid van de nodige mooie hotels. Hieronder ziet 5 uitgelichte accommodaties in het fraaie noordelijke deel van het gebied maar als u stedelijk wilt overnachten dan zijn er in de directe omtrek ook uitstekende mogelijkheden want ook het historische Bath als de beroemde universiteitsstad Oxford bieden op dat vlak mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat er ook minder dure hotels, herbergen en b&b's te vinden zijn.


Luxe hotel in de Cotswold, Egneland
Luxe hotel in de stad Bath, EngelandLuxe hotel in de stad Oxford, Engeland
vlak

Terug naar:

→ The Cotswolds
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers