Hotels, b&b's en vakantiehuizen in de Cotswolds

Hotel op het platteland van de Cotswolds hotels boeken via GBL Overnachten in Bourton-on-the-Water, Cotswolds Chipping Campden in de Cotswolds City of Bath, Engeland Overnachten in de stad Oxford in Engeland

Vind een mooi verblijf in de Cotswolds

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in de landelijke pracht van The Cotswolds. Het is de naam van een zogenaamde Area of Outstanding Natural Beauty waarvan het licht heuvelachtige landschap heel mooi is maar dat vooral faam heeft verkregen door haar mooie dorpen en stadjes. Van noord tot zuiden zijn prachtige plaatsen in te overnachten. Ga naar een bekend dorp als Broadway, Bourton-on-the-Water en Painswick of één van de kleine stadjes (zo groot als een dorp) als Chipping Campden, Stow-on-the=-Wold en Tetbury. Als u van reuring maar oók het landelijke gebied wilt verkennen dan boekt u een hotel of appartement in één van de zeer nabij gelegen steden Bath, Cheltenham, Gloucester of Oxford. Als u gebruik maakt van een desktop dan ziet u als het goed is ook twee interactieve kaarten hieronder: één laat bezienswaardigheden en dergelijke zien, de andere toont oa. hotels en huisjes in dit gebied. U kunt op de website ook info en accommodaties te vinden in tal van speciaal uitgelichte plaatsen waaronder steden, stadjes en dorpen in de Cotswolds.

Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Vier -en vijfsterrenhotels in landelijke of stedelijke omgeving

De Cotswolds is één van de meest populaire landelijke gebieden in Engeland om te wonen en te bezoeken. Dat resulteert in hoge huizenprijzen maar ook in de aanwezigheid van de nodige mooie hotels. Hieronder ziet 5 uitgelichte accommodaties in het fraaie noordelijke deel van het gebied maar als u stedelijk wilt overnachten dan zijn er in de directe omtrek ook uitstekende mogelijkheden want ook het historische Bath als de beroemde universiteitsstad Oxford bieden op dat vlak mogelijkheden. Het spreekt voor zich dat er ook minder dure hotels, herbergen en b&b's te vinden zijn.


Luxe hotel in de Cotswold, Egneland
Luxe hotel in de stad Bath, EngelandLuxe hotel in de stad Oxford, Engeland
vlak

Terug naar:

→ The Cotswolds
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers