The Edinburgh Military Tattoo in Schotland

Militaire taptoe bij het kasteel in Edinburgn, Schotland Militaire taptoe bij het kasteel in Edinburgn, Schotland Militaire taptoe bij het kasteel in Edinburgh, Schotland

De Taptoe van Edinburgh: 2-24 augustus 2024

Van vrijdag 2 tot en met zaterdag 24 augustus kunt in de prachtige hoofdstad van Schotand de Edinburgh Military Tattoo komen bekijken, een jaarlijks terugkerend evenement. Het zijn muzikale optredens in paradevorm van verschillende militaire bands waaronder uiteraard ook bands met militairen die in Schotse militaire klederdracht (kilt, tartan) komen en het klassieke Schotse geluid laten horen door de doedelzakken en drums ten gehore te brengen. Ook zijn er dansgroepen aanwezig. Dit evenement vindt elke avond één (soms twee) keer plaats en wel op een schitterende historische locatie en dat is aan de voorkant (entree) van Edinburgh Castle, pal in het centrum van de stad dus. Er worden flinke tribunes opgebouwd zodat er veel mensen in kunnen. Wat het extra mooi maakt is dat er ook elke avond vuurwerk wordt afgestoken.

Info over de stad Edinburgh | Kaartjes voor de Tattoo


Overnachten op een extra mooie locatie?

Wilt u een bezoek aan dit evenement (en natuurlijk ook de rest van de stad) combineren met wat luxe, een verblijf in een extra mooi hotel? De stad is duur om in te overnachten, het is vanwege haar schoonheid immers een zeer mooie en populaire stad in het VK. Het zal dus sowieso niet goedkoop worden maar natuurlijk zijn er ook wel goedkopere hotels dan die u op de volgende pagina zult aantreffen. Via bovenstaande pagina over Edinburgh kunt u meer info lezen over de stad en ook zoeken naar een plek om te overnachten. Via de volgende pagina kunt u ook andere hotels vinden en boeken.

5 vijfsterrenhotels in de City of Edinburgh


Gebruik maken van reisadvies?

U kunt uiteraard zelf uw vakantie of rondreis plannen maar u kunt ook (zonder extra kosten) een Vakantieplan op Maat aanvragen. U ontvant dan een online pagina met vanzelfsprekend bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. En natuurlijk kan ik in de planning ook rekening houden met een evenement dat u wilt bezoeken zoals The Edinburgh Militairy Tattoo.


Cottage in Engeland
vlak

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers