Kyle of Lochalsh, Balmacara en de Skye Bridge in Schotland

Kyle of Lochalsh in Schotland De brug naar het eiland Skye in Schotland hotels boeken via GBLKyleakin op het eiland Skye in Schotland Plockton in de Highlands van Schotland Eilean Donan Castle in Schotland Five Sisters of Kintail in Schotland Armadale Castle op het eiland Skye in Schotland Elgol op het eiland Skye in Schotland Black Cuillins op het eiland Skye in Schotland

Informatie over deze bestemmingHet dorpje Plockton in de bergen van Lochalsh, Schotland

Kyle of Lochalsh is een kleine plaats in de Hooglanden van Schotland en ligt bij de brug naar het prachtige eiland Skye. Het is tevens het eindpunt van de spoorlijn in dit deel van de Northwest Highlands. Zo kunt u per trein naar Inverness, de hoofdstad van de Hooglanden. In de omgeving is vanzelfsprekend de nodige natuurlijke schoonheid te zien, in de vorm van bergen en kusten. Vlakbij ligt het mooie Balmacara Estate waar u prima kunt wandelen en wat verder weg vindt u bijvoorbeeld de berggebieden Kintail en Glen Affric. Er zijn zijn ook een paar historische bezienswaardigheden in de buurt. Dit zijn het veel gefotografeerde Eilean Donan Castle en het Clan Donald Visitor Centre. In dat centrum vindt u de overblijfselen van Armadale Castle en het Museum of the Isles.

Pal aan de andere kant van de brug naar het eiland ligt overigens het plaatsje Kyleakin. Op het eiland Skye vindt u allerlei prachtige landschappen, zoals de harde zwarte pieken in de Cuillin Hills, de prachtige bergkam Trotternish in het verre noorden en de rotsachtige kust bij Elgol dichterbij. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Kyle of Lochalsh.


Wandelen vanuit Kyle of Lochalsh

Niet ver van deze plaats liggen prachtige ruige wandelgebieden zoals de bergen van Kintail en het eiland Skye aan de andere kant van de brug. Maar u kunt in en vlakbij Kyle of Lochalsh uiteraard ook wandelen, bijvoorbeeld naar de Plock of Kyle, naar en in het Balmacara Estate of in de buurt van het dorpje Plockton.

Routes rond Kyle of Lochalsh en Plockton
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers