Overnachten in Snowdonia en Noord Wales

Hotel in de heuvels van Snowdonia hotels boeken via GBL Het stadje Conwy in Noord Wales Llandudno in Noord Wales Portmeirion in Wales Het stadje Llangollen in Wales

Hotels en vakantiehuizen in Noord Wales

Het noorden van Wales is het meest bergachtige deel van het land en dan met name het Snowdonia National Park in het noordwestelijke kwart. U vindt daar slechts kleinere dorpen en stadjes dus u kunt er prima een vakantiehuis of hotel in de natuur boeken en bijvoorbeeld gaan wandelen. Voorbeelden van dorpen zijn Beddgelert, Betws-y-Coed en Porthmadog. In Caernarfon en Conwy kunt u kastelen bekijken en u kunt in de badplaats Llandudno zelfs aan het strand liggen. Snowdonia is echter niet de enige streek met prachtige natuur. U kunt ook verblijven op het eiland Anglesey met zijn mooie kustgebieden, op het schiereilandje Llyn of in de mooie Dee Valley, bijvoorbeeld in het stadje Llangollen niet ver van de Engelse grens. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes, badplaatsen en dorpen in Noord Wales
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Terug naar:

→ Noord Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers