Autorondreis - 10 a 14 dagen naar Devon en Cornwall

Badplaats St Ives in Cornwall, Zuid Engeland Het vissersdorpje Clovelly in North Devon, Engeland Rondreis langs Newquay in Cornwall Valley of the Rocks in Exmoor Rondreis langs Tintagel in Cornwall Rondreis langs Dartmoor in Devon Het kustdorp Fowey in Cornwall Rondreis langs St Michael's Mount in Cornwall Trebah Garden in Cornwall Rondreis langs Botallack in Cornwall Kaart van autorondreis door Devon en Cornwall in Engeland

Een autorondreis door Zuidwest Engeland

Devon en Cornwall zijn bijzonder geschikte vakantiebestemmingen voor liefhebbers van zee en prachtige kustgebieden. Het heeft bijna overal zeer fraaie kustgebieden, twee nationale parken en vele leuke plaatsen om te overnachten. Vanwege het feit dat het toch een eind rijden is naar dit deel van het land is het aan te raden om halverwege het zuiden van Engeland ook een tussenstop in te plannen. Misschien op de terugweg nog langs de prachtige stad Bath in Somerset. De Isles of Scilly kan ook op het programma maar daarvoor moet u aanzienlijk dieper in de buidel tasten omdat de hotels daar een stuk duurder zijn. 10 dagen is toch wel het minimum voor een rondreis door Zuidwest Engeland. Nog idealer zou zijn twee weken of meer natuurlijk. Ook drie weken zijn prima te besteden, zoveel is er echt wel te zien. Logisch zou zijn 2, 3 of 4 nachten per bestemming, afhankelijk van de locatie en het aantal dagen dat u tot uw beschikking heeft. U kunt met de eigen auto gaan maar eerst het vliegtuig pakken en dan op de luchthaven een auto huren behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u eerst nog wat meer indrukken opdoen van de regio? Kijk hier voor meer info over Zuidwest Engeland.

Het gebied

kaart van rondreis door Devon en Cornwall in Zuidwest Engeland In 10 a 14 dagen is veel te zien maar u kunt vanzelfsprekend ook langer op rondreis gaan. Misschien wilt u de reis wel uitbreiden met een ander gebied of gewoon wat rustiger aan doen. Ik pas het plan aan uw wensen aan.


U wilt graag een dergelijke reis maken. Hoe gaat u verder?

Voor deze route (of een variatie daarop) kunt u een vakantieplan op maat aanvragen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. U krijgt een gedetailleerd online reisplan, inclusief te boeken accommodaties en informatie over de bestemmingen (+ omliggende gebieden). Op basis van uw wensen zal ik een zo geschikt mogelijk reisschema samenstellen. U kunt het thuis op uw gemak bestemming voor bestemming boeken en het zal ook tijdens uw rondreis online blijven staan zodat u het tijdens de vakantie kunt blijven raadplegen. Lees hieronder verder.


Cottage in Engeland
GB

button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers