Bezoek het Engeland uit tv-serie Grace

De pier van Brighton uit tv-serie Grace, Engeland Strand van badplaats Brighton in Zuid Engeland Huizen en appartementen in badplaats Brighton in Zuidoost Engeland

De detective van Brighton

Grace is een nieuwe detectiveserie met in de hoofdrol Detective Superintendent Roy Grace, een specialist in vermissingszaken. De serie is gebaseerd op de boeken van Peter James en speelt zich vooral af in de badplaats Brighton. Dat is gesitueerd in het graafschap East Sussex, zuidoost Engeland. Zo zijn er opnames gemaakt bij de befaamde pier en in verschillende straten in de badplaats maar ook in andere plaatsen in deze streek, namelijk Hove en Shoreham. Door het succes van de eerste twee films is een volgende serie al weer besteld. Naar verluid wordt er dan ook op andere locaties in het graafschap (en nabijgelegen graafschappen) gefilmd. Leuk te weten is dat de man die verantwoordelijk is voor de verfilming van de boeken - namelijk Russel Lewis - op dat vlak ook verantwoordelijk is voor de zeer bekende reeks Endeavour (Morse).

Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier zelf een hotel, b&b of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat kan als u één gebied wilt bezoeken maar ook zeker als u een rondreis naar meerdere gebieden wilt maken, bijvoorbeeld om meer streken te verkennen waar mooie Britse tv-series zijn opgenomen. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


filmlocatie in Engeland
Hotel in Engeland
Terug naar:

→ Filmlocaties van Britse tv-series

© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers