Kathedraalstad Worcester in Worcestershire - Engeland

Worcester Cathedral in Engeland Grayfriar's House in Worcester hotels boeken via GBLElgar's Birthplace in Worcestershire, Engeland Croome Court in Worcestershire, Engeland Malverns Hills in Worcestershire, Engeland Witley Court in Worcesterrshire, Cotswolds Hanbury Hall in Worcestershire Great Malvern in Worcestershire, Engeland

Informatie over deze bestemmingWorcester Guildhall in Engeland

Worcester is een historische stad in het graafschap Worcestershire. Het ligt in de westelijke helft van Engeland en kent ook enkele mooie bezienswaardigheden waaronder de prachtige oude kathedraal maar ook het Museum of Royal Worcester. De stad is namelijk zeer zeker ook bekend om haar porselein. In het museum vind u de grootste collectie Worcester porselein ter wereld. Het pand is gevestigd te midden van de oude Victoriaanse fabrieken. Ook is er een museum waar u kunst kunt bekijken en zijn er twee middeleeuwse gebouwen te bezichtigen. De eerste is The Commandery dat in de 17e eeuw het hoofdkwartier was van de Royalisten. In de buurt van de stad vond namelijk de cruciale slag plaats in de Engelse Burgeroorlog (17e eeuw). Het prachtige (deels) houten Greyfriar's House van de National Trust staat ook in het centrum van deze plaats. De kathedraal is overigens een mooi voorbeeld - en daar zijn er meerdere van in het land - van Romaanse architectuur, In de 11e en 12e eeuw meegenomen door de binnengevallen Normandiërs.

Naast de stad zelf vindt u op enkele kilometers afstand de Malvern Hills. Dit gebied heeft de status van Area of Outstanding Natural Beauty en daar kunt u prima wandelen. Een mooie uitvalsbasis is het kleine stadje Great Malvern waar u bijvoorbeeld naar Worcestershire Beacon, het hoogste punt in het gebied kunt lopen. Daarnaast zijn er ook andere attracties in de omgeving zoals het Elgar Birthplace Museum, de Spetchley Park Gardens, Croome Court, Witley Court en Hanbury Hall. Kijkt u hier ook op de pagina als u graag een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement in Worcester wilt boeken.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers