Het stadje Warwick in Warwickshire - Engeland

Het historische stadje Warwick in Engeland Het middeleeuwse Warwick Castle in Engeland Lord Leycester Hospital in Warwick Het stadje Royal Leamington Spa in Warwickshire, Engeland hotels boeken via GBLShakespeare's geboortehuis in Stratford-upon-Avon, Engeland Charlecote Park in Warwickshire Compton Verney in Warwickshire, Engeland Kenilworth Castle in Warwickshire De kathedraal van Coventry in de West Midlands, Engeland

Informatie over deze bestemmingUitzicht van Warwick Castle in Engeland

Warwick is een historisch stadje in het graafschap Warwickshire, west Engeland. Het heeft ongeveer 25 duizend inwoners en het is vooral bekend vanwege het prachtige oude kasteel dat u hier kunt bezoeken. Het stamt oorspronkelijk uit de 11e eeuw. Het is mooi bewaard geheel dat ook geflankeerd wordt door landschapstuinen. Daarnaast vindt u in het stadje ook enkele mooie openbare parken en verschillende musea. Dit zijn het Market Hall Museum, het St John's House Museum, het Royal Regiment of Fusiliers Museum en vooral het Lord Leycester Hospital.

Het Lord Leicester Hospital is een verzameling 14e eeuwse houten gebouwen die deels gegroepeerd zijn rond een binnenplaats. Het is een historische attractie maar het bijzondere is niet alleen de staat van de gebouwen maar ook het feit dat ze nog steeds bewoond worden. Ooit zijn deze middeleeuwse gebouwen gebouwd als bejaardentehuis voor oude soldaten en dat is nog steeds zo. De kleine stad Royal Leamington Spa (55 duizend inwoners) grenst zowat aan Warwick. Zoals de naam al aangeeft is dat een plaats waar men vroeger heen ging om thermale baden te bezoeken. In de historische Royal Pump Rooms bevindt zich nu het lokale museum. Wat verder weg zijn nog veel meer mooie locaties die u kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld het geboortestadje van William Shakespeare genaamd Stratford-upon-Avon, Kenilworth Castle, het landgoed Charlecote Park en het British Motor Museum. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en vakantiehuizen in Warwick.✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers