Het stadje Tewkesbury in Gloucestershire - Engeland

Tewkesbury in Gloucestershire, Cotswolds Tewkesbury Abbey in Gloucestershire, Cotswolds hotels boeken via GBLCroome Court in Worcestershire, Engeland Cheltenham in Gloucestershire, Cotswolds Sudeley Castle in Winchcombe, Engeland Broadway in de Cotswolds, Engeland Stanton in de Cotswolds, Engeland Malverns Hills in Worcestershire, Engeland Ledbury in Herefordshire, Engeland

Informatie over deze bestemmingTewkesbury in Gloucestershire, Engeland

Tewkesbury is een klein stadje in het graafschap Gloucestershire. Het heeft ongeveer 10 duizend inwoners en ligt aan twee rivieren, namelijk de Severn en de Avon. Deze plaats ligt aan de rand van het mooie plattelandsgebied de Cotswolds en ook behoorlijk in de buurt van de Malvern Hills. Beide gebieden hebben de status van Area of Outstanding Natural Beauty. De grootste trekpleister van het stadje zelf is de mooie middeleeuwse Tewkesbury Abbey. Daarnaast kunt u hier ook het lokale museum en ook het John Moore Museum bezichtigen. Het tweede museum is gevestigd in mooie historische houten huizen naast de abdij. Bezienswaardigheden iets verder weg maar behoorlijk in de buurt zijn bijvoorbeeld Sudeley Castle en Croome Court. Daarnaast moet ook vermeld worden dat hier het natuurfenomeen de Severn Bore te zien is. Dat zijn vloedgolven die met kracht de steeds smaller wordende zeemond/rivier landinwaarts stromen. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Tewkesbury.

Tewkesbury Medieval Festival

In deze plaats wordt elke zomer ook een middeleeuws festival georganiseerd, een groot en gratis evenement. Kijk hier voor meer info over het festival.

➦ Meer info: Tewkesbury Medieval Festival✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers