Saffron Walden en Audley End House in Essex

Gekleurde huizen in het stadje Saffron Walden, Engeland Mooie herberg in het stadje Saffron Walden in Essex, Engeland Het historische stadje Saffron Walden in Essex, Engeland Audley End House in Essex hotels boeken via GBLHet stadje Thaxted in Essex Het dorpje Finchingfield in Essex Wimpole Hall in Cambridgeshire, Engeland Cambridge in Engeland Lavenham in Suffolk, Engeland Melford Hall in Suffolk Paycocke's House in Essex

Informatie over deze bestemmingHet stadje Saffron Walden in Essex, Engeland

Saffron Walden is een oud stadje in het noorden van het graafschap Essex. Het herbergt nog een aantal middeleeuwse gebouwen en heeft ongeveer 14 duizend inwoners. U vindt er één van de oudste musea van het land waar u leert over de lokale geschiedenis maar ook over andere zaken zoals natuurhistorie. Het meest in het oogspringende gebouw is echter Audley End House, toen in de 17e eeuw één van de meest imposante landhuizen van Engeland. Het is door de eeuwen heen verwaarloosd maar ook weer deels gerenoveerd. U kunt verschillende delen en interieuren bekijken. Buiten vindt u de tuinen en mooie uitzichten over het platteland van Essex. Het interieur van dit fraaie huis heeft ook gediend als filmlocatie voor tv-serie The Crown. Daarnaast is er nog een attractie in het stadje en dat is de Bridge End Garden, een formele 19e eeuwse tuin. Die vindt u in dezelfde straat als de Fry Art Gallery waar u schilderijen kunt bekijken van kunstenaars die een link hebben met deze streek.

In de omgeving is overigens nog veel meer te zien. Denk bijvoorbeeld aan het Imperial War Museum (Duxford), de fraaie stad Cambridge, het middeleeuwse dorp Lavenham dat een attractie op zich is met zijn houten vakwerkhuizen, Wimpole Hall, Mountfitchet Castle en het bijbehorende middeleeuwse dorpje van de Noormannen. Mooie plaatsjes in de omgeving zijn bijvoorbeeld het stadje Thaxted met haar oude houten gildehuis en het dorpje Finchingfield. Mocht u hier in de zomermaanden vertoeven dan kunt u nog naar het stadje Hitchin in Hertfordshire reizen waar u door uitgestrekte lavendelvelden kunt wandelen.✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de regio

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers