Pickering en de NYM Railway in North Yorkshire

Het stadje Pickering in North Yorkshire, Engeland Pickering Castle in North Yorkshire Treinstation van Pickering in North Yorkshire, Engeland hotel boeken via GBL Thornton-le-Dale in North Yorkshire Hutton-le-Hole in North Yorkshire Blakey Ridge in het North York Moors National Park, Engeland Scarborough in North Yorkshire Yorkshire Wolds in Engeland Hovingham in North Yorkshire, Engeland Het dorp Helmsley in North Yorkshire, Engeland Castle Howard in Yorkshire

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenStoomtrein van de North Yorkshire Moors Railway in Engeland

Pickering is een klein stadje in het graafschap North Yorkshire al heeft het de omvang van een groot dorp. Het heeft ongeveer 7 duizend inwoners en ligt aan de rand van het North York Moors National Park in noordoost Engeland. U kunt er genieten van de natuur van het nationale park met haar heuvels, bos en uiteraard prachtige uitgestrekte heidevelden. Die bloeien vanaf midden augustus. Ook de kust met haar hoge kliffen en pittoreske plaatsen is fraai. Daarnaast zijn er ook enkele attracties in het dorp zelf. Hier kunt u namelijke de mooie middeleeuwse ruïne van Pickering Castle en ook het Beck Isle Museum bezoeken. Dit is een openluchtmuseum waar u kunt zien hoe het leven was in het district Ryedale over de afgelopen 200 jaar. Op de foto's ziet u ook een paar fraaie dorpjes in de omgeving, te weten dorpje Thornton-le-Dale en Hutton-le-Hole.

Een andere populaire attractie is de North Yorkshire Moors Railway. Dit is een historische spoorlijn die dwars door het nationale park naar het historische stadje Whitby aan zee loopt. Als u iets met het gezin wilt doen dan kunt kunt u een bezoek brengen aan Flamingo Land dat hier redelijk in de buurt te vinden is. Dat is een attractie -en dierenpark en één van Engelands grootste bezoekersattracties. Voorbeelden van andere attracties in deze streken zijn Helmsley Castle, Rievaulx Abbey en de badplaats Scarborough. Wilt u in deze plaats overnachten? Kijk dan rechts bij de acommodaties in Pickering.

Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Pickering

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en België naar Pickering te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Er zijn verschillende opties. Voor de hand ligt een overtocht met de nachtboot van Rotterdam of Zeebrugge naar Hull vanwaar het nog ongeveer 1,5 uur rijden is. Maar er zijn wat dat betreft meer opties. Denk onder andere aan een veerdienst van IJmuiden naar Newcastle. De daaropvolgende autorit duurt niet heel veel langer.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Alles over de North York Moors
→ Hotels en vakantiehuizen in de North York Moors
© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers