Henley-in-Arden in Warwickshire - Engeland

Henley-in-Arden in Warwickshire Henley-in-Arden in Warwickshire Henley-in-Arden in Warwickshire hotels boeken via GBLShakespeare's geboortehuis in Stratford-upon-Avon, Engeland Warwick Castle in Engeland Coughton Court in Engeland Ragley Hall in Warwickshire Charlecote Park in Warwickshire Packwood House in Warwickshire, Engeland Kenilworth Castle in Warwickshire

Informatie over deze bestemmingHet stadje Henley-in-Arden in Engeland

Henley-in-Arden is een zeer klein historisch stadje in het graafschap Warwickshire in het westen van Engeland. Het heeft ongeveer 2 duizend inwoners en stamt uit de late middeleeuwen. Het centrum van deze plaats is in feite de 1,5 kilometer lange hoofdstraat dat vol staat met fraaie historische gebouwen waaronder de nodige houten vakwerkhuizen, veelal zwart-wit gekleurd. Het telt maar liefst 150 geconserveerde bouwwerken. Naast de mooie panden en het kleine heritage centre (museum over het stadje) zijn er geen echte bezoekersattracties maar in de omgeving juist weer heel veel.

In een straal van 10 a 25 kilometer kunt u een bezoek brengen aan verschillende leuke plaatsen en historische bezienswaardigheden. Vergeet niet het historische stadje Stratford-upon-Avon waar u het geboortehuis van William Shakespeare kunt bekijken net als een aantal andere mooie houten vakwerkhuizen. Daar staat ook het Royal Shakespeare Theatre. In het stadje Warwick vindt u één van 's lands mooiste middeleeuwse kastelen en ook het prachtige houten Lord Leycester Hospital. En dan zijn er een aantal statige landgoederen en landhuizen zoals Coughton Court, Ragley Hall, Charlecote Park en Baddlesley Clinton. Henley-in-Arden ligt overigens ook langs de Heart of England Way, mocht u van wandelen houden. Het stadje wordt omringd door platteland en iets verder wat stadjes maar u zit hier ook best vlakbij de veel grotere steden Coventry en met name Birmingham, één van 's lands grootste steden. U kunt via de pagina ook zoeken naar hotels en dergelijke in Henley-in-Arden en omgeving.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers