De stad Guildford in Surrey - Zuid Engeland

Centrum van de stad Guildford in Surrey, Engeland Guildford Castle Grounds in Surrey, Eneland Dapdune Warf in Guildford, Surrey hotel boeken via GBL Newland's Corner in Surrey Polesden Lacey in Surrey Winkworth Arboretum in Surrey Shere in Surrey Chiddingfold in Surrey Haslemere in Surrey Leith Hill in Surrey

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenMooie gebouwen in Guildford, Surrey

Guildford is een relatief kleine stad in het graafschap Surrey. Het heeft ongeveer 70 duizend inwoners en ligt aan een mooi deel van de rivier de Wey. U vindt er ook Dapdune Warf, het bezoekerscentrum dat vertelt over de manier waarop boten hier de rivier werden opgeholpen. Dat gebeurde door de Godalming Navigations. Andere bezienswaardigheden in de stad zijn het museum, de kathedraal en Guildford Castle (met tuin). Even buiten de stad zijn nog meer mooie bezienswaardigheden zoals de Shalford Mill en wat verder weg Hatchlands Park, Polesden Lacey en Winkworth Arboretum. Net ten zuiden van Guildford kunt u genieten van het mooie bosrijke, heuvelachtige en natuurlijke gebied genaamd de Surrey Hills, een Area of Outstanding Natural Beauty. Een voorbeeld van een mooie locatie in de buurt van de stad het natuurreservaat Newlands Corner, ook een plek met fraaie uitzichten. In Surrey zijn ook mooie dorpjes. Denk bijvoorbeeld aan Chiddingfold en Shere. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en appartementen in Guildford.


Wandelen vanuit Guildford

Deze plaats ligt aan de North Downs Way, de meerdaagse wandelroute door Surrey en Kent. Daarnaast kun je hier ook wandelen op mooie locatie in de omgeving van de stad zoals naar Newlands Corner waar u van mooie uitzichten kunt genieten of langs de river de Wey, bijvoorbeeld vanaf Dapdune Warf naar Cartbridge Warfe.

Meer info: North Downs Way | Dapdune Warfe - Cartbridge Warfe | Newlands Corner


Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Guildford

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en Belgiƫ naar Guildford te reizen. U kunt uiteraard met de auto op pad gaan. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Guildford duurt daarna nog minimaal 2 uur. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden. U kunt ook het vliegtuig nemen. De meest voor de hand liggende optie is dan de vlucht naar Gatwick Airport. Vanaf die luchthaven kunt u namelijk direct met de trein naar Guildford, een rit van 40 minuten. Voorbeelden van andere treinbestemmingen vanuit de stad zijn Epsom, Haslemere, Godalming, havenstad Portsmouth en Londen (station Waterloo).


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Alles over Surrey & Berkshire
→ Accommodatie in Surrey & Berkshire
© 2012-2021 — Groot-BrittanniĆ« Liefhebbers