Drumnadrochit, Loch Ness en Urquhart Castle in Schotland

Urquhart Castle bij Loch Ness in Schotland Loch Ness in Schotland hotel boeken via GBL Glen Strathfarrar in de Hooglanden van Schotland Inverness in de Highlands van Schotland Fort George in Schotland Cawdor Castle in Schotland Fort Augustus in Schotland

Informatie, hotels, b&b's en vakantiehuizenLoch Ness in Schotland


Drumnadrochit is een klein dorp in de Hooglanden van Schotland en een populaire bestemming hier in de Great Glen. Het ligt namelijk aan het grote en beroemde Loch Ness. In deze plaats kunt u het historische Urquhart Castle bezoeken dat aan de oever van het meer ligt en ook vindt u hier het Loch Ness Centre voor meer informatie en tentoonstellingen. Daarnaast is het ook mogelijk mee te gaan op boottochten om vanaf het water van mooie uitzichten te genieten. Voorbeelden van locaties die wat verder weg te vinden zijn, maar die u wellicht ook zou willen bezoeken, zijn de stad Inverness, het historische slagveld van Culloden en Fort George. Niet ver ten westen van Drumnadrochit bevinden zich de ruige en bergachtige landschappen van de noordwestelijke hooglanden: gebieden als Kintail, Glen Affric en de Glen of Strathfarrar. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Drumnadrochit.


Wandelen in Drumnadrochit

Deze plaats ligt aan de Great Glen Way, de meerdaagse wandelroute langs Loch Ness en enkele andere meren. Daarnaast zijn er ook andere wandelmogelijkheden in de buurt zoals in Urquhart Woods, langs Loch Ness, naar de Divach Falls (watervallen) en naar de reltaief kleine berg Meall Fuar-mhonaidh. Of pakt u de auto en gaat u wandelen in de fraaie Glen Affric een eind verder naar het westen.

Meer info: Great Glen Way | Wandelroutes rond Loch Ness en in Glen Affric


Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Drumnadrochit

Er zijn verschillende manieren om naar Drumnadrochit te reizen. U kunt bijvoorbeeld met auto en al reizen per veerboot naar havens aan de Engelse kust. Er zijn dan enkele opties waarvan de meest voor de hand liggende veerdienst die van IJmuiden naar Newcastle is. Dat is een lange overtocht die u in de avond en nacht zult afleggen. Vanuit de haven is het nog minimaal 5 uur rijden. U kunt ook denken aan een overtocht van Rotterdam naar Hull waarbij de daaropvolgende autorit wel een paar uur langer zal duren.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Vakantie vieren in Noordwest Schotland
→ Stadjes en dorpen in Noordwest SchotlandOvernachten in dit gebied?

→ Hotels en vakantiehuizen in Noordwest Schotland

© 2012-2022 — Groot-BrittanniĆ« Liefhebbers