Chiddingfold in de Surrey Hills - Zuid Engeland

Chiddingfold in Surrey hotel boeken via GBL Haslemere in Surrey Devil's Punch Bowl in Surrey Winkworth Arboretum in Surrey Guildford in Surrey Leith Hill in Surrey Shere in Surrey Polesden Lacey in Surrey Jane Austen's House in Chawton, Hampshire Het stadje Midhurst in West Sussex, Engeland

Informatie en hotelsMooie gebouwen in Chiddingfold, Surrey

Chiddingfold is een mooi dorpje in het graafschap Surrey, zuid Engeland. Het heeft ongeveer 3 duizend inwoners en ligt binnen de grenzen van de Surrey Hills Area of Outstanding Natural Beauty, een fraai natuur -en plattelandsgebied. Daarnaast ligt het ook net ten noorden van een andere prachtig gebied, namelijk het South Downs National Park. Ook zijn er enkele andere soorten bezienswaardigheden niet ver van hier, zoals bijvoorbeeld het de Ramster Hall Gardens, het Winkworth Arboretum, Woolbeding Gardens, Petworth House & Gardens, Jane Austen's House Museum, Shalford Mill en ook de stad Guildford. Dicht in de buurt ligt tevens het fraaie stadje Haslemere. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels en herbergen in Chiddingfold.


Wandelen rondom Chiddingfold

Doordat Chiddingfold omringd is door de natuur zijn hier tal van wandelmogelijkheden. Zeer vlakbij vindt u bijvoorbeeld de Black Down, het hoogste punt in het South Downs National Park. Het hoogste punt in de Surrey Hills, namelijk Leith Hill, ligt ook redelijk in de buurt. Een andere suggestie is de Octavia Hill Walk, een 2,5 kilometer lange wandeling vanuit Hydon's Ball and Heath. Dat is vlakbij het Winkworth Arboretum. Ook in de buurt vindt u de Hindhead Commons waar u van de uitzichten kunt genieten op verschillende plekken waaronder de Devil's Punch Bowl.

Meer info: Hindhead Commons en de Devil's Punch Bowl | Octavia Hill Walk | Black Down


Bekijk de interactieve kaarten:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
Direct boeken of gebruik maken van service?

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Reis plannen naar Chiddingfold

Er zijn verschillende manieren om vanuit Nederland en Belgiƫ naar Chiddingfold te reizen. Het meest voor de hand ligt dat u met de auto gaat. Een logische optie is dan om de veerboot te nemen en wel vanuit Duinkerken of Calais. Dit zijn relatief korte overtochten omdat het Kanaal nu eenmaal smal is. De autorit naar Chiddingfold duurt daarna nog minimaal 2 uur. Bekijk onderstaande pagina voor deze en meer mogelijkheden.


Loket in Engeland
Cottage in Engeland
Terug naar:

→ Alles over Surrey & Berkshire
→ Accommodatie in Surrey & Berkshire
© 2012-2021 — Groot-BrittanniĆ« Liefhebbers