Badplaats Bude in Cornwall - Zuidwest Engeland

Bude in North Cornwall hotels boeken via GBLHartland Heritage Coast South West Coast Path in Noord Devon Crackington Haven in Cornwall Boscastle in Cornwall Tintagel Castle in Cornwall Clovelly in North Devon RHS Rosemoor in North Devon Dartmoor in Devon

Informatie over deze bestemmingHet strand van Bude in Cornwall, Engeland

Bude is een kleine badplaats aan de noordkust van Cornwall, het graafschap dat bekend staat om haar mooie kustlandschappen. En dat is hier niet anders want hier in de buurt vindt u de Hartland Heritage Coast en de eveneens fraai kuststroken rond Boscastle. Bude heeft ongeveer 8 duizend inwoners maar is een populaire vakantiebestemming in deze streek. Het heeft een strand maar ook een een natuurlijk zwembad dat in contact staat met de zee. Deze Sea Pool is een getijdenbad. U kunt verder in het stadje zelf het Heritage Centre bezoeken om meer te weten te komen over de geschiedenis van het gebied maar verder weg zijn meer bezienswaardigheden. Denk aan het pittoreske kustdorp Clovelly met haar stijle straatjes, het Witchcraft and Magic Museum in Boscastle, het mythische Titagel Castle en de tuin Rosemoor van de Royal Horticultural Society. Ook de natuur van het Dartmoor National Park waar pony's vrij rondlopen ligt redelijk in de buurt, op een kilometer of 50.


Wandelen in Bude

Dit badplaatsje ligt net als de meeste andere kustplaatsen in zuidwest Engeland aan het prachtige South West Coast Path zodat u kilometers lang al wandelend van de natuurlijke pracht van de verschillende kustgebieden kunt genieten. Loop vanuit Bude bijvoorbeeld zuidwaarts via Crackington Haven naar Boscastle of noordwaarts via Hartland naar Clovelly.

➦ Meer info: South West Coast Path
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers