Badplaats Broadstairs in Kent - Zuidoost Engeland

Broadstairs in Kent Broadstairs in Kent hotels boeken via GBLBotany Bay in Kent Ramsgate in Kent Platteland van Kent Canterbury Cathedral in Kent Witte kliffen van Dover in Kent Dover Castle in Kent

Informatie over deze bestemmingBroadstairs in Thanet, Kent

Broadstairs is een stadje en badplaats aan de kust van Kent in zuidoost Engeland. Het heeft ongeveer 25 duizend inwoners en behoort tot de Isle of Thanet. Heel vroeger was dit noordoostelijke deel van het graafschap namelijk een eiland, nu niet meer. Dit is één van de meest populaire kustplaatsen van Kent en dat komt ook doordat hier het beste zandstrand te vinden is, gesitueerd in een kleine afgeschermde baai (Viking Bay) pal voor het centrum. Vlakbij dit strand staat het Bleak House en dat is een buitengewoon interessante locatie omdat daar Charles Dickens jaren lang de zomers doorbracht en schreef. Dit huis was ook een museum maar dat is blijkbaar niet meer zo. De man bedacht hier bijvoorbeeld David Copperfield en werd geïnspireerd Bleak House te schrijven. In Broadstairs vindt u daarnaast ook het gerelateerde Dickens House Museum en het Crampton Tower Museum dat andere schatten herbergt.

In de omgeving is nog meer te zien en te doen. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het aangrenzende kusstadje Ramsgate of bezoek eens het mooie kustdorp Sandwich. Daar pal buiten vindt u ook overblijfselen uit het Romeinse verleden van deze streek. Daar kutn u het Richborough Roman Fort and Amphitheater bezichtigen. Ook zijn er mooie kustlandschappen met kliffen en baaien. Fraai is bijvoorbeeld Botany Bay in het noorden en een stuk zuidelijker uiteraard de witte kliffen van Dover. Ook zijn er in de omgeving verschillende historische bezienswaardigheden als het Ramsgate Maritime Museum, de mysterieuze Shell Grotto in Margate, het landgoed Quex Park waar naast een historisch huis met tuinen ook een mooi natuurhistorisch museum te vinden is, en Dover Castle. Kijkt u hierboven om hotels en vakantiehuizen te zoeken en te boeken.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers