Het dorpje Bibury in de Cotswolds - Gloucestershire

Bibury in Gloucestershire, Cotswolds Swan Hotel in Bibury, Cotswolds hotels boeken via GBLhet antiekstadje Cirencester in Gloucestershire, Cotswolds Bourton-on-the-Water in Gloucestershire, Cotswolds Burford in Oxfordshire, Cotswolds Painswick in Gloucestershire, Cotswolds Swift's Hill in Gloucestershire, Cotswolds Witney in Oxfordshire, Engeland

Informatie over deze bestemmingArlington Row in Bibury, Cotswolds

Bibury is één van de prachtige kleine dorpjes in de Cotswolds Area of Outstanding Natural Beauty en is vanwege haar pittoreske aard een attractie op zich. Het heeft ongeveer 600 inwoners en ligt aan de rivier de Coln in het graafschap Gloucestershire. Een deel van het dorp wordt geconserveerd door de National Trust, namelijk de zogenaamde Arlington Row. Dit zijn oorspronkelijke 14e eeuwse cottages die in de 17e eeuwe eeuw zijn omgebouwd om te worden gebruikt door weefsters. De textiel die werd geproduceerd door deze wevers werd vervolgens naar de vlakbij gesitueerde Arlington Mill gestuurd om te worden gevold, zoals dat heet. Het dorpje is zonder twijfel één van de meest gefotografeerde locaties in de Cotswolds. In het dorp staat tevens een forellenkwekerij die bezocht kan worden en waar ook een winkel aanwezig is.

In de regio zijn overigens nog veel meer bezienswaardigheden in de vorm van fraaie huizen, landgoederen en tuinen. Denk aan het Sherborne Estate, het Cotswold Wildlife Park, de Chedworth Roman Villa en het stadje Cirencester dat in de tijd der Romeinen ook al een nederzetting was. In de omtrek zijn overigens tal van andere fraaie dorpen en stadjes. Denk aan Burford, Painswick en het zeer populaire Bourton-on-the-Water. Kelmscott Manor staat ook redelijk in de buurt. Dat is het voormalige huis van William Morris, de grondlegger van de Arts and Crafts beweging. Kijkt u ook hier op deze pagina als u wilt overnachten in Bibury of omgeving. Er staat een fraai hotel in het dorpje maar in de omtrek zijn tal van overnachtingsmogelijkheden. Liefhebbers van fraaie authentieke dorpjes - en dat zijn er nogal wat - komen graag in The Cotswolds.
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton


button

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers