Beaulieu in Hampshire - New Forest

Het dorp Beaulieu in New Forest National Park, Hampshire Het dorp Beaulieu in New Forest National Park, Hampshire De abdij van Beaulieu in New Forest National Park, Hampshire hotels boeken via GBLDe natuur van het New Forest In Engeland Het dorpje Buckler's Hard in New Forest National Park, Hampshire Exbury Gardens in New Forest National Park, Hampshire Het Lepe Country Park in New Forest National Park, Hampshire

Informatie over deze bestemmingWater bij Beaulieu in het New Forest, Engeland

Beaulieu is een klein dorpje in het graafschap Hampshire, telt minder dan duizend inwoners en wordt omgeven door de natuur van het New Forest National Park. Het is een aparte naam voor een Engelse plaats. 'beau lieu' is Frans voor mooie plaats. Dat is de naam van de abdij, één van de bezoekersattracties in het dorpje. Aan de noordkant van de gelijknamige rivier vindt u namelijk verschillende in het oogspringende locaties om te bezichtigen. Dat zijn dus de 800 jaar oude abdij, het stijlvolle Palace House dat ook al honderden jaren bewoond wordt, het National Motor Museum en de tuinen op het landgoed.

In het National Motor Museum treft u een grote verzameling auto's en motoren, van gewone wagens tot formule 1 bolides. Ook kunt u in Beaulieu naar de World of Top Gear. Inderdaad: van het wereldberoemde autoprogramma. Daarnaast kunt u ook nog een ritje maken met de 'sky train' over de monorail. Vlakbij het dorp zijn nog meer zeer interessante attracties. Denk aan de Exbury Gardens en ook Buckler's Hard. Dit is een klein historisch dorpje bij de rivier waar vroeger schepen werden gebouwd. U kunt er nu het dorpje bezichtigen, het Maritime Museum bezoeken, een riviercruise maken en wandelen door de bossen. In het eveneens nabij gelegen Lyndhurst vindt u het New Forest Heritage Centre, het bezoekerscentrum van het nationale park. De kust is ook niet ver weg. Daar vertrekken veerboten naar het eiland Wight. U kunt bijvoorbeeld opstappen in het havenstadje Lymington maar verder weg in Southampton of Portsmouth kan ook.Op een speciale locatie overnachten in het New Forest?

U kunt via de knop op deze pagina zelf zoeken naar een geschikte locatie om te overnachten. In de omgeving zelf zijn mooie hotels en ook b&b's te boeken. Zoekt u echter juist naar die luxe, dat prachtige viersterrenhotel? Kijkt u in dat geval verder op de volgende pagina waar vijf van dergelijke hotels in dit nationale park speciaal worden uitgelicht waaronder één hier in het dorp Beaulieu:

5 viersterrenhotels in het New Forest
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Cottage in Engeland
vlak

Enkele bestemmingen in de regio

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers