Arnside & Silverdale in Lancashire en Cumbria

Het dorp Arnside aan de kust van Cumbria in Engeland Het strand van het dorp Arnside in Noord Engeland Silverdale in Cumbria hotels boeken via GBLLeighton Moss in Arnside and Silverdale, Cumbria Morecambe Bay in Lancashire en Cumbria Kendal in Cumbria Levens Hall in Cumbria Sizergh Castle in Cumbria Lancaster in Lancashire Kirkby Lonsdale in Cumbria

Informatie over deze bestemmingHet platteland van Arnside and Silverdale in Cumbria, noord Engeland

Arnside is een klein dorpje aan de kust van het graafschap Cumbria, noordwest Engeland. Het ligt aan het estuarium van de rivier de Kent die uitmondt in de grote Morecambe Bay. Hier in de buurt vindt maandelijks ook een natuurfenomeen plaats, namelijk de Arnside Bore, een vloedgolf die vanuit zee de rivier komt opzetten. Het dorp is vooral een geschikte locatie voor mensen die van de natuur houden. Het ligt namelijk in een Area of Outstanding Natural Beauty genaamd Arnside & Silverdale dat deels in Cumbria en deels in Lancashire gesiteerd is. Het dorpje Silverdale ligt ook aan zee en hoort bij Lancashire. In de buurt kunt u overigens ook de historische Leighton Hall en de Lakeland Wildlife Oasis bezoeken, een kleine dierentuin.

Het natuurgebied bestaat uit een kustgebied met enkele lagere kliffen, kwelders en landinwaarts ook weiden, bossen en lagere heuvels. U vindt er ook de aparte natuurreservaten Gait Barrows en Leighton Moss. Deze laatste is een natuurreservaat van de vogelbescherming. Iets verder zuidelijk vind u Hest Bank at Morecambe Bay. De vogelliefhebber is hier dus ook zijn of haar plaats. Aan de andere kant van de rivier en baai vindt u overigens het prachtige bergachtige Lake District National Park, een veel groter natuurlijk gebied. Als u een plek zoekt om te overnachten, kijk dan hier op deze pagina bij de hotels, herbergen en vakantiehuizen in Arnside en omgeving.


Wandelen in Arnside & Silverdale

U kunt vanzelfsprekend gaan wandelen in de natuur van deze streek, bijvoorbeeld naar Arnside Knott, langs de kust en naar Leighton Moss:

➦ Meer info: Routes in Arnside & Silverdale | Wandeling Arnside Knott, kust en Leighton Moss
✔ Wenst u gedetailleerd online reisadvies?

U kunt op deze website allerlei handige info vinden en ook hotels en dergelijke boeken via de knoppen op deze en andere pagina's. Als u liever niet uw eigen reis plant dan kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. U leest alles over deze service op de volgende pagina:


Enkele bestemmingen in de buurt

Boeken via deze pagina/website

Als u hier op de pagina een button aanklikt om een accommodatie te boeken dan wordt u doorgeleid naar booking.com, een vertrouwde website om te boeken. Door een samenwerkingsverband verdient Groot-Brittannië Liefhebbers commissie op boekingen die u daar vervolgens doet. Belangrijk: u betaalt niet meer dan anders en kunt van dezelfde voordelen gebruik maken als normaal. Die worden hieronder kort opgesomd.


Kamer boeken in Engeland, Wales en Schotland

De voordelen

✔ Accommodaties vaak boeken met de optie 'gratis annuleren'.

✔ U kunt gewoon gebruik maken van uw eigen booking.com account als u die al heeft.

✔ Door te boeken spaart u automatisch voor loyaliteitskorting (genius).

✔ Wanneer ingelogd: als loyaliteitskorting (genius) van toepassing is ziet u dat vanzelf.

✔ Heeft u geboekt?

Ik kan u (gratis) via e-mail of eventueel fb een pagina toezenden met daarin handige info, links en een interactieve kaart van het gebied waar u verblijft. U kunt deze extra online service ontvangen als u via deze pagina/website minimaal 2 nachten per locatie geboekt heeft. Als u dat graag wilt: stuur een bericht en ik zend u op zeer korte termijn een pagina toe. Vermeldt in uw bericht op welke datum u geboekt heeft (moment van boeken) en welke accommodatie. Dan kan ik gelijk zien voor welk gebied ik een pagina moet maken. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n pagina. Als u meerdere accommodaties geboekt heeft (2 nachten per bestemming) dan krijgt u uiteraard voor elke bestemming info en tips.

Bekijk de voorbeeldpagina


Contactinfo

✉ = info@groot-brittannie-liefhebbers.nl of Facebook chatcontactbutton

© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers