Flat Spaces vakantiewoning in Ropley, Hampshire

Vakantiehuis in Ropley Vakantiehuis in Ropley De natuur van het New Forest In Engeland De South Downs in East Sussex Kloostergebouwen bij Winchester Cathedral in Hampshire Highclere Castle vlakbij Newbury in Engeland

Drempelloos Op Vakantie In Engeland

Reiziger bij treinstation Ropley in Engeland

Vanaf 2024 kunnen rolstoelgebonden Engelandliefhebbers via Stichting DOVIE – Drempelloos Op Vakantie In Engeland – een volledig aangepaste vakantiewoning huren in Zuid-Engeland. De vakantiewoning wordt beheerd door de Engelse Foundation Flat Spaces, partner van Stichting DOVIE. Deze volledig drempelloze en luxe vakantiewoning ligt op het prachtige platteland van Hampshire, in Ropley. Ideaal gelegen want vanuit Utrecht is de reistijd slechts 6 uur.

Je hebt uitzicht op de beroemde Watercress Line Steam Railway. Uitstapjes naar Stonehenge en zelfs het bijwonen van een voetbalwedstrijd zijn allemaal mogelijk. Londen is eenvoudig met de trein te bereiken. Met de stad Southampton, Winchester, Het New Forest, Highclere Castle - bekend van Downtown Abbey -, de prachtige zuidkust in de buurt, is Flat Spaces in Ropley een ideale locatie voor een onvergetelijke vakantie. Speciaal voor de Nederlandse vakantiegangers zijn er perioden beschikbaar gesteld. Welke data beschikbaar komen voor 2024 is (binnenkort) te zien op de boekingsite.

De woning

Deze Flat Spaces vakantiewoning (hier zie je ook een film van de woning) is in 2015 speciaal gebouwd voor rolstoelgebruikers en heeft brede, lichte en luchtige open ruimtes. Ruimte genoeg dus voor jouw hele gezin en evt. verzorgers in deze volledig drempelloze, luxe vakantiewoning.

Boeken

Omdat de woning beschikbaar is voor een speciale doelgroep - rolstoelgebruikers met intensieve zorg en hun familie en/of verzorgende - is hij alleen te boeken via Stichting DOVIE. Neem daarvoor contact op via info@stichtingdovie.nl of bel met initiatiefnemer Adriaan Aerts op 06 - 2511 2707. Hij vertelt je ook over de mogelijkheden van financiële ondersteuning.

Verdere info over de woning

Wat je kunt verwachten van de inrichting:

Gladde vloeren zonder drempels naar de diverse kamers.

Een plafondlift met 2-punts juk die loopt van de slaapkamer naar de ruime badkamer en toilet.

De badkamer heeft een bad met verstelbare beugels en het toilet en de wastafel zijn elektrisch hoog-laag verstelbaar.

Hulpmiddelen als luxe verrijdbare douchebrancard met zacht matras en extra breed, toiletstoel, douchestoel en mobiele tillift met 2-punts juk zijn beschikbaar.

Er zijn drie slaapkamers: Een slaapkamer met twee aangepaste eenpersoons elektrische hoog-laag bedden met verstelbaar hoofd- en voeteind. De aangepaste slaapkamer heeft wijde deuren zodat je met je bed het terras op kunt om evt. te genieten in de zon. De andere twee slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsbedden die aan elkaar te koppelen zijn als tweepersoonsbed. Een opklapbed/slaapbank is eventueel beschikbaar.

Alarmeringssysteem is in de aangepaste kamer aanwezig.

De ruime en moderne keuken is elektrisch hoog-laag verstelbaar evenals de eettafel.

Terug naar:

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Groot-Brittannië

© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers