Prachtige hotels in North Yorkshire

York Minster in Engeland Helmsley in Engeland Scarborough in North Yorkshire North York Moors National Park in Engeland Harrogate in North Yorkshire Hawes in het Yorkshire Dales National Park

Te beginnen

Op de volgende tabbladen ziet u een klein aantal stijlvolle hotels met een behoorlijke mate van luxe. Verblijf bijvoorbeeld in de oude stad York, vlakbij badplaats Scarborough of in en rondomd de natuur van de twee grote nationale parken die het graafschap North Yorkshire rijk is: de North York Moors en de Yorkshire Dales. U kunt ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief reisinformatie, bestemmingsinfo en te boeken accommodaties. Ook in te zien tijdens uw vakantie/rondreis. Heeft u interesse? Lees in dat geval hieronder verder:


Cottage in Engeland
GB

Grand Hotel & Spa - YorkHet Grand Hotel & Spa (5 sterren) staat in het centrum van het oude York, de mooiste stad van Noord Engeland met een tal van bezienswaardigheden in de vorm van musea en oude gebouwen. Beroemd is de middeleeuwse York Minster, de kathedraal die het stadsgezicht domineert. Bekend is ook het grote spoorwegmuseum. Daarnaast ligt de stad ook centraal als het gaat om het bezoeken van de twee nationale parken in het graafschap al is dat wel een eindje rijden, mooi voor een rondrit.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, spa en zwembad.

Meer info over: North York Moors en omgeving

Black Swan Hotel - HelmsleyHet Black Swan Hotel (4 steren) is een prachtig oud hotel en is gesitueerd in Helmsley. Dit dorpje ligt helemaal in het zuidwesten van het North York Moors National Park en in de buurt van enkele bekende historische trekpleisters. Denk dan vooral aan het imposante Castle Howard, de ruïne van Rievaulx Abbey en de World of James Herriot. U vindt u hier in de buurt tevens het Sutton Bank National Park Centre.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en tuin.

Meer info over: North York Moors en omgeving

Wrea Head Hall Country House Hotel - ScarboroughWrea Head Hall is een fraai historisch landhuis en tevens 4 sterren hotel net buiten de authentiek Engelse badplaats Scarborough. U zit hier tevens pal aan de rand van het North York Moors National Park met zijn heuvels, heidevelden, groene valleien, hoge kliffen en mooie kustdorpjes. Een bezoek aan het imposante Castle Howard behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Dat is wel een eindje rijden.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Meer info over: North York Moors en omgeving

Rudding Park - (in de buurt van) HarrogateRudding Park is een prachtig landgoed met daarop een 4 sterren hotel. Het staat in de buurt van het stijlvolle stadje Harrogate en vlakbij de natuur van Nidderdale en iets verder de Yorkshire Dales. Uistapjes naar Knaresborough en mogelijk York behoren ook tot de mogelijkheden. Op het landgoed kunt u bijvoorbeeld ook gaan golven, de tuinen bekijken en in de buurt de Great Yorkshire Show bezoeken. Dat grote evenement vindt plaats één keer per jaar in juli.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant, spa, zwembad en golfbaan.

Sportieve activiteiten in de omgeving: fietsen en golven.

Meer info over: Yorkshire Dales en omgeving

Bezoeken: Great Yorkshire Show

Grassington House - GrassingtonGrassington House is mooi 5 sterren hotel in het gelijknamige dorpje. Het bevindt zich in Wharfedale, één van de valleien in het heuvelachtige Yorkshire Dales National Park. In de omgeving kunt u de natuur bewonderen zoals hier in de buurt bij Malham Tarn, de Stump Cross Caverns (grotten) bezichtigen of Bolton Abbey bezoeken. Om eens iets te noemen.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: wandelen, fietsen, paardrijden en golven.

Meer info over: Yorkshire Dales en omgeving

Stone House Hotel - SedbuskHet Stone House Hotel is prachtig gelegen 2 sterren hotel in het noordelijke deel van het Yorkshire Dales National Park. Het staat in het kleine Sedbusk maar dichtbij het kleine stadje Hawes, de meest prominente plaats in Wensleydale. De Hardraw Waterfall bevindt zich nog dichterbij. U zit hier in de landelijke pracht van Wensleydale waar ook veelvuldig gefilmd werd voor de tv-serie over James Herriot. In Hawes kunt u nog naar het museum of de kaasmakerij bezoeken.

Faciliteiten: oa. bar, restaurant en terras.

Sportieve activiteiten in de omgeving: met name wandelen.

Meer info over: Yorkshire Dales en omgeving
Nog meer hele mooie accommodaties:

Stijlvolle luxere hotels in Kent en Sussex
Authentieke hotels in de pittoreske Cotswolds
Mooie hotels in het Lake District National Park
Mooie hotels met zeezicht in Devon en Cornwall
Prachtige luxe hotels in Schotland
Prachtige luxe hotels in Wales
Luxe golf resorts in Engeland en Schotland
Luxe kasteelhotels in Engeland en Schotland
Mooie vakantiehuizen in Groot-Brittannië
Luxe hotels bij Hyde Park (Winter Wonderland) in Londen

Mooie vakantiehuizen in Engeland voor grote gezinnen of groepen
Mooie vakantiehuizen in Schotland voor grote gezinnen of groepen

© 2012-2021 — Groot-Brittannië Liefhebbers