Overnachten in Zuidwest Wales

Hotel bij zee in Pembrokeshire hotels boeken via GBL Het badplaatsje Tenby in de avond, Wales Mumbles Pier in Wales Laugharne in Wales Aberystwyth in Wales

Hotels en vakantiehuizen in Pembrokeshire en Gower

Het zuidwesten van Wales is het gebied van de mooie kustlandschappen waarvan het Pembrokeshire Coast National Park de meeste faam heeft. U kunt een hotel of vakantiehuis in de natuur van dit mooie wandelgebied boeken of verblijf in één van de dorpen en stadjes in het gebied zoals bijvoorbeeld in het kleine historische St Davids of het kleurrijke badplaatsje Tenby. Een eindje ten noorden van het gebied ligt overigens de badplaats Aberystwyth, tevens een universiteitsstadje. De Pembrokeshire Coast is echter niet het enige natuurgebied. Iets verder naar het oosten kunt u ook de prachtige kusten van het schiereiland de Gower bekijken, de oudste Area of Outstanding Natural Beauty van Groot-Brittannië. Vlakbij ligt overigens de stad Swansea. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Badplaatsen en kuststadjes in Zuidwest Wales
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Vier -en vijfsterrenhotels aan Carmarthen Bay

Aan en vlakbij Carmarthen Bay hier in het zuidwesten van Wales staan verschillende wat luxere hotels. De baai strekt zich vanuit het Pembrokshire Coast National Park (bij Tenby en Saundersfoot) uit in oostelijke richting. Uiteraard kunt u in en rond de badplaatsjes en dorpjes ook overnachten in goedkopere hotels, pensions of b&b's.


Luxe hotel in Pembrokeshire in Wales
vlak

Terug naar:

→ Zuidwest Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers