Overnachten in Zuidoost Wales

Hotel in de heuvels van Zuid Wales hotels boeken via GBL Crickhowell in Wales Het stadje Hay-on-Wye in Wales Het stadje Usk in Wales Cardiff in Wales

Hotels en vakantiehuizen in de Brecon Beacons en Wye Valley

Kijkt u hieronder als u op zoek bent naar een hotel, herberg, bed and breakfast, vakantiehuis of appartement in zuidoosten van Wales. Deze regio biedt de nodige variatie. Zo kunt u de stad induiken en een hotel boeken in de hoofdstad Cardiff aan de kust. Ook kunt de bergen intrekken want verder noordwaarts ligt het heuvel -en bergachtige Brecon Beacons National Park dat overigens sinds kort te boek staat als nationale park Bannau Brycheiniog. Daar kunt u in één van de dorpen of kleine stadjes overnachten en als u juist van bos en water houdt dan kunt u denken aan een verblijf in het rivierlandschap van de Wye Valley in het grensgebied met Engeland. Als u gebruik maakt van een desktop dan ziet u als het goed is ook twee interactieve kaarten hieronder: één laat bezienswaardigheden en dergelijke zien, de andere toont oa. hotels en huisjes in dit gebied. U kunt op de website ook info en accommodaties te vinden in tal van speciaal uitgelichte plaatsen waaronder stadjes en dorpen in Zuidoost Wales.

Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Terug naar:

→ Zuidoost Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2024 — Groot-Brittannië Liefhebbers