Overnachten in Zuidoost Wales

Hotel in de heuvels van Zuid Wales hotels boeken via GBL Crickhowell in Wales Het stadje Hay-on-Wye in Wales Het stadje Usk in Wales Cardiff in Wales

Hotels en vakantiehuizen in de Brecon Beacons en Wye Valley

In het zuidoosten van Wales liggen de enige wat grotere steden van het land waarvan de hoofdstad Cardiff uiteraard de meeste bekendheid geniet. De stad ligt aan zee en niet ver ten noorden ervan beginnen de heuvels en gaan daarna zelfs over in de bergen van het Breacon Beacons National Park. Hier vindt u ook de stadjes Brecon, Abergavenny en het kleinere Crickhowell. U kunt ook een hotel of vakantiehuis boeken voor een ander mooi natuurgebied, namelijk de Wye Valley, gesitueerd in het grensgebied met Engeland. Bezoek het stadje Chepstow met zijn kasteel of verblijf in Usk dat een uitstekende uitvalsbasis is om beide natuurgebieden te verkennen. Tussen beide natuurgebieden in staan ook een aantal oude kastelen. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in Zuidoost Wales
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Terug naar:

→ Zuidoost Wales
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers