Plaatsen in Glasgow, Stirling en Lanarkshire

Het stadje Stirling in Schotland De kathedraal van Glasgow, Schotland New Lanark in Lanarkshire, Schotland Callander in Stirling, Schotland

Mogelijke bestemmingen in Glasgow, Stirling en Lanarkshire

Het gebied dat onder op de interactieve kaart wordt uitgelicht bestaat uit verschillende raadsgebieden waaronder de City of Glasgow, Stirling, Falkirk, Renfrewshire, North Lanarkshire en South Lanarkshire. Glasgow is de grootste stad van Schotland en ook het veel kleinere en eveneens historische Stirling is een mogelijke vakantiebestemming. New Lanark is een werelderfgoeddorp waar u ook kunt overnachten. Callander en Killin zijn kleinere plaatsen in de natuur van Loch Lomond and the Trossachs National Park.

Op de interactieve kaart hieronder ziet u de uitgelichte bestemmingen ook terug. Op elke pagina die u hieronder aanklikt vindt u meer info en kunt u zoeken naar een accommodatie in de vorm van een hotel, herberg, b&b, vakantiehuis of appartement in en in de buurt van de betreffende plaats. Wilt u liever zoeken op accommodaties in de verschillende raadsgebieden? Ga dan vooral naar de volgende pagina:

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Glasgow, Stirling en LanarkshireTerug naar:

→ Glasgow & Stirling
© 2012-2023 — Groot-BrittanniĆ« Liefhebbers