Plaatsen in Oost Schotland

Het vissersdorp Anstruther in Fife, Schotland Het vissersdorp Crail in Fife, Schotland St Andrews in Fife, Schotland Culross in Fife, Schotland Rivier de Tay in Perth, Schotland

Mogelijke bestemmingen in Fife en Angus

Fife en Angus zijn twee raadsgebieden in het oosten van Schotland. De eerste staat bekend om haar mooie kustlijn waar verschllende schilderachtige vissersdorpjes gesitueerd zijn. Hieronder ziet u er enkele staan zoals Anstruther en Crail maar u vindt er ook het kust, golf -en universiteitsstadje St Andrews en het historische dorp/stadje Culross. Het historische stadje Arbroath ligt aan de kust van Angus.

Bekijk de volgende pagina voor plaatsen in Perth & Kinross Op de interactieve kaart hieronder ziet u de uitgelichte bestemmingen ook terug. Op elke pagina die u hieronder aanklikt vindt u meer info en kunt u zoeken naar een accommodatie in de vorm van een hotel, herberg, b&b, vakantiehuis of appartement in en in de buurt van de betreffende plaats. Wilt u liever zoeken op accommodaties in de genoemde raadsgebieden? Ga dan vooral naar de volgende pagina:

Hotels, b&b's en vakantiehuizen in Fife, Angus en Perth & Kinross


legenda van kaart

Mogelijke bestemmingen in Perth & Kinross

Perth & Kinross is een groot raadsgebied dat meer in het binnenland ligt en dus niet aan zee grenst. Het omvat een klein deel van het Cairngorms National Park en bevat oa. het Tay Forest Park. Een geschikte bestemming voor deze laatste twee gebieden is het populaire stadje Pitlochry. Perth is een kleine stadje (en de grootste in het raadsgebied) verder stroomafwaarts aan de Tay. Killin is een dorp in de Trossachs en hoort eigenlijk niet in dit rijtje thuis omdat het niet in dit raadsgebied is gesitueerd. Het behoorde echter wel tot het historische graafschap Perthshire.Terug naar:

→ Fife en Perthshire
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers