Overnachten in Noord Schotland

Hotel in de Highlands hotels boeken via GBL Het kustdorp Gairloch in Wester Ross, Schotland Ullapool in de Highlands van Schotland Het dorp Golspie in Sutherland, Schotland Inverness in Schotland

Hotels en vakantiehuizen in de Northwest Highlands

De Noordwestelijke Hooglanden is het ruigste gebied in Schotland en Groot-Brittannië. Het is een zeer bergachtig gebied aan de noordzijde van de Great Glen. Er zijn verschillende natuurlijke gebieden met de status National Scenic Area, beschermde landschappen dus. Dit zijn onder andere Wester Ross (waar Loch Torridon ligt) en Assynt-Coigach. Het gebied is dunbevolkt met slechts kleine dorpjes en gehuchten zoals Gairloch, Poolewe, Torridon en Ullapool waar de verboot vertrekt naar Stornoway op Lewis. U kunt echter ook een hotel boeken in de stad want niet ver ten oosten van deze ruige gebieden ligt Inverness, de enige stad in de hele regio. In het uiterste noorden vindt u een contrasterend landschap want daar is alles vlak. Aan die kust liggen bijvoorbeeld Thurso en Wick. U kunt ook op zoek naar accommodaties in een aantal uitgelichte bestemmingen in dit gebied. Kijk daarvoor op de volgende pagina:

Stadjes en dorpen in noord Schotland
Of zoek via deze interactieve kaart:

Booking.com
Vul reisdata en gezelschap in en bekijk de beschikbare hotels, b&b's en/of vakantiehuizen. U kunt inzoomen.
Vakantiehuizen zijn vaak van vrijdag tot vrijdag of zaterdag tot zaterdag te huur. Ook wel kortere perioden.
legenda van kaart

Direct boeken of gebruik maken van service

U kunt hier boven nu direct zelf een hotel, b&b, vakantiehuis of appartement uitzoeken en boeken. Als u wilt kunt u ook zonder extra kosten uitgebreide hulp krijgen in de vorm van een (online) plan op maat, inclusief bestemmingsinformatie, reisinfo en te boeken accommodaties. Dat is bijvoorbeeld handig als u een rondreis wilt maken. Zo'n reisplan kunt u na het boeken ook tijdens de reis blijven inzien:


Cottage in Engeland
GB

Terug naar:

→ De Noordelijke Highlands
→ Hotels en vakantiehuizen in Groot-Brittannië (overzicht alle gebieden)
© 2012-2023 — Groot-Brittannië Liefhebbers